Fiecare dintre noi zâmbește larg când își aduce aminte de momentul în care s-a îndrăgostit pentru prima dată. Fie că mai este sau nu acel om în viața noastră, prima dragoste nu se uită niciodată. E frumoasă, inocentă și ne învață atâtea lucruri!

Dacă vrei să îți reamintești acei fiori, îți recomandăm 5 filme despre prima dragoste.

Endless Love

Doi tineri (Alex Pettyfer și Gabriella Wilde) din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinți, care ar face orice să-i vadă despărțiți.

A Walk to Remember

Landon și prietenii lui sunt cei mai cool băieți dintr-un liceu din Beaufort. Jamie e opusul lor, nimic nu pare cool la ea. E fiica preotului și poartă haine largi, care îi ascund formele. Când o farsă a lui Landon se termină prost, directorul liceului îl obligă să joace în piesa școlii, activitate în care e implicată și Jamie. Petrecând tot mai mult timp alături de ea, băiatul descoperă după un timp… că s-a îndrăgostit! Landon este nevoit să renunțe la prietenii săi pentru a-și petrece timpul cu Jamie, el încercând să-i împlinească toate visurile fetei.

Tres metros sobre el cielo

Trei metri deasupra cerului este povestea de dragoste a doi tineri care fac parte din lumi diferite. Aceasta este cronica unei iubiri improbabile, aproape imposibilă, dar trăgând inevitabil într-o călătorie frenetică, care vor descoperi prima iubire. Babi (Maria Valverde) este o fată din clasa de mijloc-superioară, care este educată în bunătate şi nevinovăţie. Hache (Mario Casas) este un baiat rebel, impulsiv, inconştient, care are un apetit pentru risc şi pericol, cuprinse în interminabile lupte şi curse ilegale de motociclete.

The Notebook

Allie Hamilton și Noah Calhoun, personajele principale ale unei cărți pe care un bătrân vine în fiecare zi să o citească unei femei internată într-un azil, se întâlnesc la un carnaval și se îndrăgostesc. Povestea lor de dragoste este plină de peripeții, începând cu dezacordul părinților lui Allie de a fi împreună cu Noah. Văzând că nu se pot impune în fața tinerilor, părinții hotărăsc ca familia să se mute din oraș. Neprimind nici un semn din partea lui Noah, Allie vrea să se căsătorească cu Lon, un soldat american, dar nu înainte de a merge să-l vadă pentru ultima dată pe Noah. Acum este momentul în care trebuie să decidă ce va face în continuare, simțind că dragostea dintre ea și Noah e la fel de puternică chiar și după atâția ani.

The best of me

Amanda și Dawson au fost îndrăgostiți în perioada liceului, dar s-au despărțit și au pornit pe drumuri separate în viață. Atunci când revin în localitatea de baștină pentru a participa la o înmormântare, flacăra pasiunii se reaprinde între ei, amândoi fiind forțați să se confrunte cu alegerile greșite pe care le-au făcut în trecut, în speranța că un viitor împreună nu reprezintă o utopie.

Vizionare plăcută! 

Distribuie articolul: