Angelina Jolie nu este doar o actriță faimoasă, ci și un ambasador activ al ONU. Prin urmare, ea vorbește adesea despre subiecte semnificative sociale și călătorește în lume cu misiuni caritabile. Desigur, Jolie nu a putut ignora situația din Afganistan, unde, după preluarea puterii de către talibani, drepturile civile de bază ale populației, și în special femeile, sunt amenințate.

Foto: cancan.ro

Vedeta a publicat o scrisoare deschisă în revista Time, unde a povestit tot ce crede despre această situație în general – și, în special, despre modul în care partea americană a acționat pentru Afganistan. 

În articol, Jolie a criticat acțiunile SUA în Afganistan. „Indiferent ce părere ai despre războiul din Afganistan, suntem cu toții de acord asupra unui singur lucru: nu ar fi trebuit să se termine așa”, a spus vedeta.

Ea a numit acțiunile părții americane ca „trădare și eșec” și a mai adăugat că este greu de înțeles pe deplin acțiunile Americii. A mai  adăugat, de asemenea, că această situație nu ar fi putut fi ușoară sau ideală, dar ar fi putut fi mai bună, mai demnă și mai sigură.

„Ca american, mi-e rușine că tratăm această țară în acest fel, ne umilește” și-a terminat gândul Jolie.

Foto: yahoo.com

Vă amintim că Angelina Jolie s-a alăturat Instagramului acum 2 zile. De asemenea, și-a dedicat primele postare pe rețeaua socială situației alarmante din Afganistan, postând o scrisoare de la o fată afgană, unde vorbește despre temerile și îngrijorările sale.

Sursa: bazaar.ru 

Distribuie articolul: