Rebel Wilson până mai ieri era cunoscută ca „grăsuța Hollywood-ului” și era plătită să nu slăbească niciun gram, dar situația s-a schimbat radical. Actrița arată foarte diferit după ce a slăbit aproape 30 de kilograme.  

Mândră de noua siluetă, starul din Pitch Perfect nu se sfiește să pozeze în haine mulate sau chiar în costum de baie. Actrița s-a bucurat recent de soare și mare și a postat pe contul de Instagram câteva fotografii de la plajă.

„Palm Beach. Cred că vreau să mă mut în Florida acum”, a scris Rebel lângă fotografia în care apare într-un costum de baie, din neopren.

Actrița de 41 de ani are aproape 10 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, iar unii dintre ei au reacționat imediat la vederea fotografiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Wow, uimitor! Trebuie să fii incredibil de mândră!”, „Ne inspiri pe toți cu ambiția ta”, „Arăți super bine!”. 

Vedeta a reușit spectaculoasa transformare cu dieta pe care a ținut-o la centrul de wellness austriac Vivamayr.

„Este o abordare care elimină intoleranțele alimentare, reduce zahărul, încurajează consumul de alimente integrale, stimulează sistemul imunitar și reduce inflamațiile”, a declarat o apropiată a actriței.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson)

Centrul de wellness Vivamayr este renumit pentru „cura” strictă, dar incredibil de eficientă, care curăță organismul de toxine, lăsând corpul mai tonifiat, stomacul mai plat și pielea mai strălucitoare în câteva zile. Dieta se concentrează pe digestia sănătoasă și sănătatea intestinelor.

Distribuie articolul: