A reușit să slăbească în doar 4 luni după naștere, fără dietă și mult sport, după cum susține.


Femeile câştigă multe kilograme în cele 9 luni de sarcină, atunci când mănânci de toate pentru că ai o poftă nebună. De aceea o femeie, mai ales cu predispoziţie la îngrăşare, trebuie să conştientizeze aceste probleme încă din timpul sarcinii. O tânără mămică moldoveancă aflată peste hotare, a făcut furori pe rețelele se socializare. După naștere are o siluetă de invidiat.

Sarcina i-a adus 20 kg în plus, iar în doar 4 luni după naștere a reușit să scape de 23 kg, de parcă nici n-ar fi fost. A povestit că nu a ținut nici un fel de dietă, nu a fegventat nici de cum sala de sport, a încercat în timpul sarcinei să fie atentă la ceea cu ce se alimentează și plus la asta a facut cît mai multă mișcare pentru a scăpa de kilograme. Dar posibil unul din acest secret mai este și alăptarea cu sân.

„Alăptează! Este cea mai bună susținere în scăparea kilogramelor. Apropo! Am avut dietolog pe parcursul sarcinii. Știi ce-mi zicea ? Că nu voi da jos așa ușor kilogramele adăugate. Pentru că 20 kg în sarcină e prea mult”, a spus Natalia.

În ceea ce ține de procesul de alimentație după naștere, ne-a povestit sincer și detaliat tot ceea ce a făcut pentru a căpăta o așa siluetă frumoasă și sexy:

„Cel mai sigur și mai eficient este să respecți orarul meselor! O dietă adevărată asta înseamnă să mănânci adaptat noilor necesităţi ale corpului, adică să mănânci puţin şi des. Astfel, organismul nu va resimţi senzaţia acută de foame”,  a spus tânăra mămică.

Natalia ne-a spus că din fericire nu i se face foame în timpul nopții, atunci când se trezește să alapteze, iar înainte de culcare chiar mănâncă și o inghețată.

„ Acum îmi permit să mâninc de toate. Un sfat pentru mămici: alimentați-vă sănătos, și multă mișcare”, spune Natalia.

 

Foto: Instagram.com