La cei 48 de ani ai săi, Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai fermecătoare şi stilate figuri regale din lume! Este adevărat că aceasta are cu adevărat niște trăsături frumoase, dar nu fără să apeleze la ajutorul operațiilor estetice, iar asta pentru a arăta perfect!

După ce Regina Letizia a Spaniei a fost criticată, acum a ajuns și rândul Raniei să fie „luată la ochi” din cauza excesului de Botox şi fillere din faţa ei, elemente care o fac să pară lipsită de riduri, iar timpul se pare că nu-și mai lasă amprenta pe chipul ei.

Cele mai recente fotografii cu soţia Regelui Iordaniei o arată cu un chip fără urme de la expresii, în timp ce ochii ei mari, tipic arăbeşti, au o formă mult mai îngustă, din cauza liftingului.

E drept că regina arată mult mai tânără decât arată cei 48 de ani ai săi din buletin, dar cu ce preţ? În afară de acea rinoplastie destul de evidentă, care i-a schimbat aspectul din tinereţe, specialiştii au mai punctat şi alte proceduri: lifting facial, injecţii cu Botox, acid hialuronic în buze, fillere în dermă şi umplere cu gel a pliurilor nazolabiale.

Pe măsură ce trec anii, această femeie superbă şi mamă a patru copii recurge din ce în ce mai des la bisturiu, iar acest lucru nu mai poate fi ascuns de niciun machiaj şi de niciun fotograf iscusit.

Sursa: Okmagazine.ro

Distribuie articolul: