Haideți să recunoaștem că machiajul este o adevărată artă, care presupune anumite reguli, iar cei care se pricep, dar și stăpânesc aceste reguli, sunt persoane extrem de apreciate. Totuși, tu ai auzit de „puterea machiajului”, e adevărată această expresie? 

Foto: raduonoe.ro

Se pare că da, pentru că un machiaj, într-adevăr poate schimba aspectul unei femei. Tuturor femeilor le plac fardurile și rujurile, doar că fiecare le folosește pentru scopuri diferite. Multe femei nu sunt adepte ale frumuseții naturale, motiv pentru care apelează la operații chirurgicale.

Totuși, nu toate își permit operațiile, de aceea multe dintre femei încearcă tot felul de tehnici de machiaj, care le permit să obțină un aspect diferit, dar și fabulos.

Foto: românialiberă.ro

Pentru unele femei, rujul, fardul si fondul de ten sunt doar instrumente care le evidențiază frumusețea naturală. Pentru altele însă, machiajul este cel mai bun mod de a-și schimba complet aspectul. Iar dacă se lasă pe mâinile unui profesionist, ajung de nerecunoscut, în sensul bun al cuvântului.

Nu ai fața îngustă sau ochii mai mari? Nu este o problemă, machiajul ți le face pe toate, iar fotografiile de mai jos îți demonstrează acest lucru: 

Foto: 9am.ro

Foto: 9am.ro

Foto: 9am.ro

9am.ro

Foto: isecrete.com

Foto: isecrete.com

Foto: edamagazine.com

Tu ce părere ai despre această „putere a machiajului”?