Primul eveniment din seria celor zece training-uri motivaționale care vor fi organizate pe parcursul unui an cu scopul de a impulsiona, de a motiva sau de a ajuta persoanele active și mereu dornice de a investi în propria persoană, se va desfășura sâmbătă, 11 noiembrie.

Evenimentul, cu o durată de 4 ore, are o agendă bine pregătită. Pe lângă partea teoretică, exerciții, exemple, istorii pentru meditație, participanții vor fi motivați de la o persoană care știe ce înseamnă succesul. Tudor Darie, antreprenor IT, CEO Fagura ne va vorbi despre cum poate o idee să devină realitate, despre eșecurile, dar și momentele în care acestea i-au adus reușite remarcabile și credibilitate.

Trainingul este unul destinat tinerilor, însă s-au înscris și adulții cu profesii, care au nevoie de o motivație, să  mai învețe ceva nou sau să-și dezvolte încrederea în sine, astfel, vârsta  participanților este cuprinsă între 22 și 45 de ani. Dacă să menționăm despre ocupațiile lor sunt diferite: studenți, medici, specialiști marketing, HR, educatori sau mămici cu pici acasă.

PrintEvenimentul, din seria celor 10, va începe la ora 11:00 și se va desfășura în incinta Academy+.

La training-ul „Puterea de a învinge” (fricile, obstacolele, negaţiile, temerile, nereuşitele, defectele, provocările gândurile / convingerile negative) participanții vor afla:

Cum te poate influenţa puterea imaginii personale

Cum să ai siguranţa că ideea te va duce la succes

Cum poţi să antrenezi mintea prin concentrare

Cum găseşti ambiția și puterea de decizie

Cum să-ţi dezvolţi încrederea în sine

Cum să-ţi găsești liniştea interioară

Trainer va fi Dorina Arsene, care are peste 7000 de ore predate atât în Republica Moldova cât și în România.

Organizator: Centrul de cursuri, carieră și dezvoltare personală „Puterea Succesului”, iar partenerii evenimentului sunt compania StarNet și revista on-line EA.md.

Pentru mai multe detalii apelați la 068210006 sau pe adresa de e-mail: dorarsene@gmail.com