„Sarcina ta nu e să cauți iubirea, ci să cauți și să găsești toate barierele pe care singur le-ai construit pentru a te feri de ea”, spunea poetul Rumi. Dacă nu aveți timp să ajungeți la un training fizic, unul online e numai bun. Psihoterapeuta Sanda Diviricean are o provocare pentru toți acei care sunt interesați să crească și să se dezvolte într-o relație sau în ideea de a crea o relație, cunoscându-se mai bine pe sine și cunoscându-și mai bine partenerul.

Ce veți afla la acest training?

„Vom identifica și vom lucra cu propriile bariere și convingeri, preconcepții, frici, gânduri și idei care nu ne lasă să avem o relație așa cum ne-o dorim. Astăzi spațiul on-line îți oferă posobilități nelimitate și oamenii reușesc mai multe, salvând timp.

Mulți mă întrebau când voi face traininguri sau seminare on-line și cred că acum a venit momentul. Eu demult mă gândeam că ași vrea să ofer posibilitatea cât mai multor oameni, din orice colț al lumii, să aibă acces la informația și practicile pe care le împărtășesc la seminarele mele și care au un efect benefic asupra lor”, ne declară Sanda Diviricean.

✔️Vom afla:

🔷 Care sunt diferențele dintre bărbați și femei
🔷 Care sunt valorile bărbaților și ale femeilor
🔷 Cum fac față stresului bărbații și femeile
🔷 Cum să vorbiți ca să fiți auziți și înțeleși
🔷 Cum puteți evita certurile
🔷 Cum să vă exprimați corect sentimentele
🔷 Cum să vă creați o relație armonioasă

O formă simplă și comodă

„Acest training-maraton are cea mai simplă și comodă formă de utilizare și îi poate uni pe toți cei interesați de autodezvoltare într-un grup. De data aceasta am ales platforma Telegram pentru performanță și pentru că oferă multe posibilități tehnice.

Deci se crează un grup pe Telegram și participanții primesc mesaje audio, scrise, video și imagini odată la trei zile, timp de o lună. Este extrem de convenabil pentru toți, pentru că nu trebuie să te conectezi la o oră anumită. Pur și simplu asculți temele atunci când îți este comod ție și faci tema pentru acasă în ritm propriu. Da, trainingul presupune și teme pentru acasă, care vor fi verificate de mine personal. Iar dacă acestea nu sunt îndeplinite, efectul nu va fi decât unul informativ.

Pentru a produce o schimbare reală în viață este necesar să depui efort și să fii disciplinat. Viața în sine este alcătuită din lecții și teme și dacă nu le învățăm, nu putem evolua”, ne mai povestește despre seminar psihoterapeuta.

Ce veți obține în urma trainingului?

🌀Sper din tot sufletul că veți obține o mai mare claritate despre ce înseamnă să creezi și să păstrezi un cuplu. Acesta este scopul minim. Iar cel maxim este să vă simțiți mulțumiți/fericiți/armonioși în relația pe care o aveți sau să găsiți un partener cu care să vă simțiți așa.

🌀Dacă în urma acestui training vă veți simți mai bine cu voi însivă, o voi lua de asemenea ca pe un rezultat maxim.

🌀Trainingul-maraton „Calea ta spre o relație armonioasă cu partenerul” va dura 30 de zile, se va desfășura on-line, pe platforma Telegram, în format audio, video, scris.

➡️ Când începem?
25 februarie
➡️ Costul?
480 MDL
➡️ Unde?
On-line, platforma Telegram
➡️ Cu cine?
Sanda Diviricean

💞 Devino o persoana fericită alături de partenerul tău!

PS: Înainte de a completa formularul de înregistrare faceți cunoștință cu termenii și condițiile de participare pe care le puteți citi aici (se deschide în fereastră nouă)