2016 a fost un an plin de tot felul de noutăți la Hollywood. Și dacă mulți artiști au devenit părinți ori și-au unit desinele, alte celebrități au decis să divorțeze/să se separe, pentru binele tuturor. Care sunt aceste cupluri, vedeți mai jos.

Divorțul Anului e în continuare considerat a fi cel al actorilor Brad Pitt și Angelina Jolie. Cei doi și-au pus punct relației după 2 ani de căsnicie și 12 ani de relație.

Angelina Jolie, surprinsă pentru prima dată, după anunțul despre divorț! „Arată fericită și relaxată”

(Filmul poveștii BrAngelina) 2004: Angelina Jolie seducea un bărbat căsătorit cu Jennifer Aniston

Brad Pitt sparge tăcerea! Ce spune despre divorțul de Angelina Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează după 12 ani de relație. Actrița vrea custodia asupra copiilor

Lady Gaga și Taylor Kinney s-au despărțit tot în acest an. Motivul nu se ascunde în infidelitate, ci în incapacitatea celor doi de a-și planifica timpul într-un mod în care să ajungă petreacă destul timp împreună. Cei doi și-au desfăcut logodna, deși continuă să se iubească.

Lady Gaga a confirmat despărțirea de Taylor Kinney. Ce declară vedeta

După despărțire, Lady Gaga a renunțat la ținute extravagante! Rar o vedem așa (Foto)

Actrița Drew Barrymore și Will Kolepman s-au despărțit prin lege tot în acest an, după 4 ani de căsnicie, promițând că vor rămâne în continuare prieteni de dragul fiicelor.

Drew Barrymore a oferit primul interviu după anunțul legat de divorț

Înflorește după ce a anunțat că divorțează! Cum apare Drew Barrymore în cel mai recent pictorial

drew-barrymore-and-will-kopelman-zoom-96f23432-9c75-4f98-970a-cfc4a46426c9

Taylor Swift și Calvin Harris, adică cel mai bogat cuplu din industria muzicii, s-au despărțit „în ciuda respectului și iubirii pe care și-o purtau”. O perioadă, Taylor a dat de înțeles că are o altă pasiune atunci când a ieșit în public cu un alt bărbat – actorul britanic Tom Hiddleston. Idila a durat puțin.

rs_1024x759-160616073139-1024-calvin-harris-taylor-swift-tom-cm-61616

Johnny Depp și Amber Heard s-au despărțit oficial după ce actrița l-a acuzat pe Depp de faptul că ar fi agresat-o fizic.

hot-johnny-depp-amber-heard-pictures

Cântăreața americană Demi Lovato și-a rupt în acest an relația cu actorul Wilmer Valderrama, după o relație de 6 ani. Cauza ar fi diferența de vârstă de peste 12 ani.

demi-lovato-wilmer-valderrama

Rihanna și Drake s-au despărțit tot recent, după o scurtă perioadă în care au fost din nou împreună. Focul pasiunii s-a reaprins după ce canadianul i-a făcut o declarație de iubire pe scenă, sărutând-o și îmbrățișând-o pe vedetă. Motivul despărțirii ar fi infidelitatea lui Drake.

Se iubesc și sunt împreună! Rihanna și Drake s-au sărutat din nou pe scenă (Video)

Drake și-a mărturisit iubirea față de Rihanna în fața a zeci de mii de spectatori (Video)

Drake și-a mărturisit iubirea față de Rihanna în fața a zeci de mii de spectatori (Video)

Foto: Instagram, Just Jared,  timeout.com, ibtimes.com.auE!Us WeeklyHollywood TakePopSugarElle,Getty Images, Twitter, Instagram, The Verge

Distribuie articolul: