Din păcate, unele lucruri, oricât de frumoase nu ar fi, la un moment dat ajung la linia de finish. Poate că de ceva vreme acestea nu merg tocmai bine între tine și jumătatea ta, iar conflictele sunt la ordinea zilei, frustrările se acumulează, scânteia de ceartă iese parcă din nimic. Asta e, potrivit divahair.ro, sunt trei zodii care sunt pe punctul de a-și spune adio sau urmează să o facă în acest an.

Deși te gândești:”Nu mi se poate întâmpla tocmai mie!”, când vine vorba despărțire, lucrurile sunt cât se poate de imprevizibile, în afara acelor situații când sunt complet…previzibile. Dar, chiar și atunci când accepți ideea că o separare temporară ar fi cea mai bună soluție pentru tine și iubitul tău, nu înseamnă că nu suferi.

Iar pentru 3 zodii se anunță nori negri la orizont în 2020, iar inima lor ar putea fi rănită dacă nu-și iau măsuri urgente de precauție. Nativii din aceste semne trebuie să-și întărească două calități incredibilie, care pot funcționa ca o magie vindecătoare în cazurile de suferință acută: reziliența și capacitatea de a accepta tot ce vine, ca parte din viață.

Ușor de zis, greu de făcut! Însă, dacă faci parte din zodia Gemenilor, a Leului și a Fecioarei, nu trece cu vederea sfaturile astrelor, pentru că vei avea nevoie de cele două puteri ca să treci prin provocările acestui an.

La modul practic, începe un curs de dezvoltare personală, o practică spirituală asiduă, sună-ți psihologul sau întâlnește-ți duhovincul, întărește-ți rețeaua de suport social, de la grupul de prietene până la sfaturile nemuritoare ale mamei, pentru că se apropie zile apocaliptice pentru tine.

Citește și: Zodii care se îndrăgostesc mereu de persoana nepotrivită

Iată trei zodii care se pot despărți până la final de an:

Gemenii

Cu Mercur, planeta care te guvernează,  retrograd de 3 ori anul acesta, între 17 februarie – 10 martie (în Pești și Vărsător); 18 iunie- 12 iulie (în Rac), 14 octombrie- 3 noiembrie (în Scorpion și Balanță) și cu Venus retrograd în Gemeni, între 13 mai- 25 iunie, viața ta amoroasă va fi un fiasco total.

Dacă ești într-o relație, vă veți despărți din cauza unor diferențe ireconciliabile de caracter. Dacă încerci să-ți găsești sufletul pereche, vei întâlni doar persoane lipsite de seriozitate, care nu vor o legătură pe termen lung.

Poate că un an ți se pare o perioadă cam lungă în care să nu ai o relație stabilă, dar acest lucru ți-l hărăzesc astrele cu un scop.

Fă-ți perioada ta de ucenicie în ale sufletului în cele 11 luni rămase din anul acesta, adună-ți forțele feminității primordiale și învață arta seducției, rafinamentul și manipularea care îi fac pe bărbați să-ți cadă la picioare.

Socotește această perioadă de de formare ca un botez al focului pentru tine, din care vei ieși puternică și sigură pe ceea ce vrei de la viață.

Leul

Natura sociabilă și personalitatea vibrantă a Leului îl face pe acesta să-și găsească ușor parteneri, dar nu garantează statornicia relațiilor sale.

Anul acesta, natura ta leonină nu te va ajuta prea mult într-o dragostea neîmpărtășită, care te face să versi multe lacrimi și să te simți frecvent în capcana depresiei.

O bună parte din anul acesta vei urmări o persoană, încercând să te prezinți într-o lumină cât mai bună în fața ei, să aduci în discuție toate calitățile și succesele tale, să-ți demonstrezi pasiunea în fel și chip, să faci cadouri luxoase, să stai chiar în umbră pentru a lăsa această persoană să strălucească, sfârșind prin a te oferi cu totul și a fi refuzată.

Abia aici, când vei avea inima frântă, începe adevărata ta purificare și vindecare. Te vei retrage în tine, să-ți lingi rănile, dar este important să folosești această perioadă de recluziune pentru a înțelege ce lecție ți-a dat destinul prin acest vis neîmplinit.

Analiza atentă, meditația și lucrul asupra psihicului tău îți vor revela faptul că te-ai metamorfozat complet, ți-ai falsificat întreaga personalitate, te-ai lăsat manipulată de propriile tale emoții, pentru a atinge un o fata Morgana, un țel de neatins.

Marea ta împăcare va veni în secunda în care vei putea spune cu inima ușoară: ”Este vremea să-i dau drumul, pentru că unele persoane nu sunt făcute să fie împreună.”

Fecioara

Și pentru tine Mercur retrograd va aduce tulburare în viața ta familială și de cuplu, mai ales atunci când este retrograd în Pești, Rac și Scorpion, zodii acvatice, a căror putere ocultă te destabilizează întoteauna.

Dintre semnele de pământ tu ești un semn mutabil, așa că poți fi mai ușor zguduită de influențe astrale care te fac să-ți pierzi reperele și să te lași antrenată în decizii impulsive, care vor aduce haos în viața ta bine controlată și în relațiile tale aparent stabile.

Este posibil ca a treia perioadă retrogradă a lui Mercur, în Scorpion, să-ți aducă mari probleme pe plan financiar, care vor deteriora și mai mult relațiile familiale, deja puse la încercare de tensiuni și conflicte.

La un moment dat vei simți că toate lucrurile îți scapă de sub control și ajungi la o stare de neputință, când te simți legată de mâini și de picioare și pur și simplu lași lucrurile să treacă fără să mai intervii.

Din fericire pentru tine, se va activa înțelepciunea de accepta lucrurile pe care nu le poți schimba și de le lăsa să curgă în direcția energiei lor. Este posibil să constați că modul în care ele se așează reprezintă o oportunitate pentru tine și că toată această perioadă de criză este o rampă de lansare către un viitor mai bun.

Sursa: Divahair.ro

Vezi și: 6 zodii pentru care sexul este mai important decât orice

Distribuie articolul: