Proprietara unui salon de înfrumusețare din Chișinău a lansat o campanie pentru susținerea cadrelor medicale și își îndeamnă colegii de breaslă să i se alăture în această cauză nobilă. Diana Seu și-a propus să-și unească puterile și să ofere certificate cadou cu servicii de relaxare și înfrumusețare celor care în această perioadă grea, au cea mai mare nevoie de odihnă. 

„Trăim timpuri cu adevărat dificile! Toți suntem afectați într-o măsură mai mică sau mai mare de pandemia COVID-19, dar când ne gândim la cei din linia I de luptă, atunci realizăm că problemele și pierderile noastre devin dintr-odată cumva mai mici.

Da, mă refer la toți lucrătorii medicali care 24/24 luptă pentru viețile noastre consumându-și propriile vieți”, spune tânăra.

Tânăra contează pe susținerea colegilor și speră să colecteze cât mai multe certificate cadou pentru lucrătorii medicali:

„Este foarte ușor să acuzăm și să criticăm toate lucrurile care „după părerea noastră” nu s-au făcut bine. Dar să ne întrebăm: ce am făcut noi ca lucrurile să meargă mai bine? Ce ai făcut TU PERSONAL ca să fie mai bine? Poate că acum e momentul să facem mai multe lucruri bune, din inimă pentru cei care se consumă ca nouă și celor dragi nouă să ne fie mai bine, din inimă pentru cei care-și pun în pericol propria viață pentru a le salva pe altele.

Invit toți proprietarii saloanelor de înfrumusețare să ni se alăture în această campanie #dininimapentrumedici pentru a le oferi celor care sunt cei mai epuizați cei mai suprasolicitați ceea ce putem să facem noi mai bine: câteva clipe de frumusețe și de repaus în unul din saloanele de înfrumusețare!

Doar împreună, prin susținere reciprocă putem depăși aceste vremuri tulburi! #respectpentrulucratoriimedicali
Contez pe sustinerea voastră.

Vă rog să distribuiți Video pentru a îl vedea mai mulți. Luni deja vrem să oferim certificatele”, încheie Diana.

Urmăriți video pentru mai multe detalii:

Amintim că astăzi, 21 iunie, este Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului!

Tot astăzi, pe Strada Pietonală din Chișinăiu a fost inaugurat Scuarul Medicilor.

Sursa: Facebook.com/DianaSeu


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA