Adriana Lucci este o antreprenoare de la noi din țară, care duce și o pagina de Instagram cu 30 de mii de urmăritori, prin intermediul căreia se împarte cu experiența ei de femeie de afaceri. Recent, a făcut o postare în care vorbește despre parcursul ei în a întreține și a conduce un salon de frumusețe.

Să fii directoarea unei firme, a unui brand, sau a unui salon nu este chiar atât de ușor cum pare pentru unele persoane. În spatele unei imagini frumoase se ascunde multă muncă și efort.

„Niciodată nu mi-a fost rușine să muncesc!

Totul s-a început cu 8 ani în urmă, atunci când eram studentă. Am început, în paralel cu studiile, să fac manichiură și machiaj pentru a-mi acoperi toate cheltuielile. Reușeam cu studiile, sport, dans… mai făceam și engleza adăugător și totodată lucram la greu pentru a-mi putea asigura traiul.

Nu știam de răceală sau boală – la acest capitol bunica și-a lăsat amprenta în copilărie (indiferent dacă eram răcită sau aveam slăbiciuni…eu mergeam la școală).

Nu am ca scop să mă laud aici, doar să vă zic că este posibil.

Datorită implicării active si dedicației sunt acum unde mă vedeți și unde mă întâlniți… la propria „căsuță” în rol de antreprenor, makeup artistă sau manichiuristă… indiferent cum îmi spune-ți, experiența arată că mă simt bine în toate rolurile.

P.S. Un subiect aparte este despre rolul soțului și a părinților, care instant m-au susținut și ajutat. Am mare, mare noroc de ei”, a scris Adriana Lucci.

Urmăritorii au rămas impresionați de povestea antreprenoarei și nu au ezitat să o încurajeze cu cele mai calde cuvinte: „Sunteți minunată, mi-a făcut plăcere să vă cunosc!!! Sănătate și numai bine”, „Foarte frumoasă și rafinată doamna! Toată admirația!”, „O femeie exemplu, să va fie de bine cu această realizare frumoasă din viață!”, „Formidabilă albinuța”.