Ai avut o săptămână grea, în care energia și răbdarea ți-au fost puse la mare încercare? Vrei să-ți reîncarci bateriile și să te simți răsfățată? Acum e totul mult mai simplu, deoarece ai oricând la dispoziție serviciile  de înfrumusețare ale saloanelor beauty. De ce, ce fel de servicii să alegi și cum te poate ajuta să te relaxezi un salon de frumusețe află dintr-un material oferit de specialiștii Aquaterra.

De ce ar trebui să mergi la un salon de frumusețe?

Motivațiile sunt dintre cele mai diverse, dar principală e generată de nevoia de a te simți bine, de a fi răsfățată de profesioniști și de a-ți oferi o stare de confort. În plus, îngrijirea oferită de profesioniști îți poate rezolva o sumă de probleme, legate de păr, piele, manichiură sau pedichiură.

Chiar dacă ești adepta procedurilor efectuate acasă, într-un centru SPA din Chișinău poți beneficia de tratamente corporale, masaj de relaxare sau terapeutic, măști faciale pentru ten sau aromaterapie. Oricare dintre aceste servicii te poate revitaliza, energiza și îți va întoarce vitalitatea de care ai nevoie.

În aceeași ordine de idei, mersul la un SPA centru sau la un salon beauty detensionează organismul, îmbunătățindu-i metabolismul și stimulând producția oxitocinei și a serotoninei, ameliorând procesele circulatorii, neurologice și cardiace. În plus, deoarece ne ciocnim zilnic de stres, acest lucru ne afectează și starea psiho-emoțională, ceea ce pe termen lung are o amplitudine negativă asupra stării generale de sănătate, oboseala acumulându-se constant și formând o stare cronică de apatie și posibilă depresie.

Specialiștii menționează că mersul la salon are și o funcție de reglare emoțională, distribuind egal balanța între necesități și dorințe, acest lucru reprezentând o prevenție a bolilor provocate de nervi și de stres.

Și desigur nu putem trece cu vederea funcția de detoxifiere, pe care organismul tău o poate primi grație procedurilor efectuate într-un SPA. Ne referim aici la toxinele acumulate zi de zi, precum și la reziduurile poluării, care ne afectează, acestea pot fi eliminate doar prin intermediul programelor specializate de detox și înfrumusețare: împachetări cu alge / ciocolată, măștile cu argilă, procedurile anticelulitice, care micșorează țesutul adipos și activează circulația sangvină, epilare cu laser pentru înlăturarea părului nedorit.

Pentru a beneficia de toate aceste SPA servicii trebuie să optezi pentru un salon care dispune de specialiști și tehnici inovatoare, astfel încât să găsești tot ce ai nevoie acolo. Acum ai totul la dispoziție în centrul Aquaterra: sport, fitness, SPA și un salon de înfrumusețare – toate cu accent pe starea ta de bine. Alege să-ți creezi o rutină specială, compusă din exerciții, proceduri de îngrijire și mici răsfățuri cosmetologice, astfel încât să-ți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână de lucru. Rezultatele nu vor întârzia să apară: vei obține un tonus de invidiat și o porție generoasă de energie!

Aterra – mai mult decât fitness!

P