Mai mulți producători din Republica Moldova se află în aceste zile la Iași pentru o expoziție inedită, cu vânzare. Zona Atrium din Palas Mall Iași găzduiește un târg „made in Moldova”. Cele mai cunoscute branduri moldovenești, de la vinuri și alimentare, până la industria textilă cu designeri vestimentari cu renume vor cuceri moldovenii de peste Prut. 

În an centenar, expoziția „Fabricat în Republica Moldova” revine la Palas Mall Iași. În perioada 16-18 noiembrie, la întâlnirea cu peste 70 de companii din Republica Moldova care prezintă o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate.

Mobilier, decorațiuni, articole din piele și accesorii, vinuri sau produse alimentare autentice sunt doar câteva din surprizele care te așteaptă. I-am descoperit la târg pe producătorii de vinuri și fructe uscate, pe cei de la Ronți, dar și cunoscuți designeri vestimentari de la Chișinău: Alina Bradu, Olga Parubina, Irina Calancea, companiile Iuvas, Maicom sau Carpeta și Covoare Ungheni cu covoare de calitate.

Foto: EA.md, Palas Mall

PS. Ești interesat să te muți în acest oraș? Ai vrea să locuiești într-un apartament de lux în Copou, în inima Iașiului? Atunci s-ar putea să te atragă oferta celor de la Royal Town – apartamente Iași.