Ai încercat toate dietele posibile, faci sport până la epuizare sau doar când îți aduci aminte și deja te-ai obișnuit cu ideea că așa ești tu, mai plinuță, și că numai are sens să mai încerci nimic, slăbirea este de scurta durată și depozitele de grăsime îți rămân loiale.

Ce-ai zice de o procedură care pur și simplu topește definitiv și radical celulita, acționând asupra cauzelor acesteia, astfel eliminând grăsimile din organism și favorizând întinerirea pielii? Din nefericire, omenirea nu a găsit încă o soluție pentru a stopa acest proces natural, însă astăzi există tot mai multe posibilități, datorită descoperirilor medicale din domeniul cosmeticii. Mezoterapia este una dintre cele mai eficiente metode .

Daria roomTatiana Gavliuc, cosmetolog Daria Room, ne-a explicat cum putem scăpa de celulita nedorită.

„Este o luptă un pic mai grea. Fiind una din puținele  tratamente ce are efecte dovedite în diminuarea și eliminarea vizibilă a aspectului de „coajă de portocală”. Mezoterapia corporală tratează cauzele celulitei, acționând asupra celor  trei factori implicați în formarea acesteia. Procedura de mezoterapie reduce grăsimea de la nivelul zonei afectate de celulită, îmbunătățește circulația sangvină care are de suferit în cazul celulitei și distruge țesutul conjunctiv alterat. Depozitele de grăsime sunt eliminate din organism și nu reapar în alte zone ale corpului, cum se întâmplă după liposucție, spre exemplu. Tratamentul dat necesită de obicei circa 10 ședințe, în funcție de mai mulți parametri (gradul de celulită, grosimea țesutului adipos)”, explică specialistul pentru EA.md.

IMG_7295

Cosmetologul ne-a spus mai multe și despre beneficiile acestui tratament:

înlătură aspectul de „coajă de portocală”

creșterea elasticității și tonusului pielii

stimularea drenajului limfatic

hidratare profundă a pielii

arde grăsimea.

Cu siguranță că femeile se vor întreba dacă este un tratament dureros și dacă intensitatea procedurii este suportabilă, totuși. 

mezo 11„Dacă simțiți o senzație de pișcătură la nivelul locului de administrare a injecțiilor nu trebuie să vă îngrijorați, este absolut normal. Se poate aplica o soluție topică cu efecte anestezice, pentru a diminua orice neplăcere pe care ați putea-o avea în timpul ședințelor de mezoterapie”, mai spune specialista Daria Room.

Daria room

Contraindicațiile acestei terapii sunt legate doar de sarcină, diabet, SIDA, cancer sau boli de inimă. Ne-am întrebat și dacă există și restricții dietetice sau de orice altă natură?

„Se recomandă ca masa să fie una bogată în proteine, hidratare corespunzătoare și desigur cât mai mult sport posibil în această perioadă, și nu doar”, ne-a recomandat Tatiana. Ea ne asigură un rezultat vizibil după doar câteva ședințe: „Rezultatele se mențin pe termen lung. Dacă însă nu aveți un stil de viață corect și luați în greutate, celulele adipoase din alte zone se pot mari în volum și parțial celulita poate să reapară. Deci pentru a beneficia pe termen cât mai lung de efectele mezoterapiei împotriva celulitei, se asociază cu corectarea stilului de viață, și mișcare”, a mai declarat cosmetologul.

Citește și: Îți dorești o îngrijire profesionistă la domiciliu sau vrei să schimbi gama de cosmetice cu care lucrezi la salon? Iată soluția!

Deci se poate! Acum ai încredere în tine, ești feminină și visătoare. Te simți în centrul atenției, iar o escapadă sau chiar o vacanță la mare va imortaliza zâmbetul tău de fericire.

Mezoterapie Daria room

Autor: Nionela Cebanu, stagiară