Începând din 7 iunie, Bruno Vassari - cel mai bun brand de cosmetice profesionale, din anul 2006, este disponibil acum și în Moldova. Specialiștii în domeniu beauty, dar și femeile de aici au ocazia să profite de o îngrijire profesională chiar la ele acasă.

Un eveniment de lansare a acestui brand a avul loc în această săptămână. Prima parte a evenimentului a presupus prezentarea „Bruno Vassari” de către partenerii din România, în persoana Alice și Olimpiu Galani, manageri Beaty One, dar și un training specializat, sub atenta supraveghere a Doamnei Doctor Estetician Manuela Ravescu și trainerul Feder Roxana.

Pe parcursul a trei ore, specialiștii au putut cunoaște despre tratamentele minune, realizate cu produsele „Bruno Vassari”.

Vezi și: Manuela Răvescu, estetician și dermatolog: „Au venit la mine femei să le fac buze ca ale Irinei Shayk”

18921725_301045193676940_7729113730032011898_n

„Bruno Vassari” se menține în topul preferințelor saloanelor de înfrumusețare și ale femeilor, dar și bărbaților din întreaga lume. De-a lungul celor peste 30 de ani de prezență pe piața mondială și 10 ani de succes pe piața romanească, acest brand de cosmetice s-a facut remarcat prin calitate și inovație, oferind rezultate imediate, încă de la prima sedință.

Foto: Daria Room

P