Priyanka Chopra respectă regimul de carantină și, se pare că, are  parte de mult timp petrecut în compania nepoatei sale. Așa se face că vedeta o lasă pe micuță să-i facă adevărate opere în ale machiajului pe fața ei! Ce i-a ieșit vezi mai jos.

Pentru data de 4 mai a fost preconizată desfășurarea grandiosului eveniment Met Gala 2020, la care cel mai probabil și Priyanka Chopra era în lista participanților. Totuși răspândirea rapidă a noului tip de Coronavirus a făcut ca toate evenimentele să fie anulate, inclusiv Met Gala 2020.

Chiar și așa, Pryanka a decis să nu lase această dată specială fără atenție și s-a încredințat în mâinile micuței sale nepoate, Krishna Sky, care i-a făcut coafura, dar și machiajul.

Rezultatul lucrărilor micuței au ajuns direct pe pagina de Instagram a vedetei, unde au strâns 2 milioane de aprecieri și mii de comentarii, în ore numărate.

În timpul carantinei, Priyanka petrece mult timp cu nepoata sa, iar unele dintre activitățile lor comune, vedeta le postează pe pagina ei de Instagram. Câteva zile în urmă aceasta a postat chiar și niște secvențe video în care cele două încearcă să facă exerciții sportive.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

No gym, no problem. @sky.krishna @divya_jyoti

O postare distribuită de Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) pe

Sursa foto & video: Instagram

Distribuie articolul: