Prințul William este îngrijorat de decizia fratelui mai mic de a se stabili în Los Angeles și îl sfătuiește în mod serios să se întoarcă la Londra.Inițial, cuplul s-a mutat în Canada, iar acum, în orașul natal al Markle – Los Angeles. În timp ce unele surse au afirmat că cuplul s-a obișnuit rapid cu noul stil de viață, un insider din familia regală a declarat pentru Us Weekly că mutarea în Los Angeles a fost un adevărat test pentru Harry.

„Mutarea într-o altă țară nu poate fi ușoară, iar Harry nu este o excepție. Nu se aștepta să se confrunte cu atâtea obstacole”, a spus insiderul.

Potrivit unui insider, Harry a fost ajutat foarte mult de sprijinul fratelui mai mare, prințului William, cu care ținea legătura din moment ce a decis să părăsească Anglia și să renunțe la privilegiile regale.

„William l-a sfătuit pe Harry să se întoarcă la Londra sau să se mute într-un loc mai sigur. Își face griji pentru bunăstarea și siguranța fratelui său”, a menționat insiderul. Își face griji și Regina Elisabeta a II-a, chiar a apelat la Prințul Harry pentru a se interesa dacă este în regulă și i-a propus și ajutorul său.

Membrii familiei regale sunt îngrijorați de faptul că deasupra conacului în care locuiește cuplul zboară multe drone, apartenența cărora nu este cunoscută. Este foarte periculos, în special atunci când Meghan iese cu Archie afară. Se spune că Harry și Megan au apelat la poliție pentru ajutor, dar aceștia nu au reușit încă să stabilească cine deține dronele.

Sursă: glamour.ru