Unul dintre cele mai „periculoase” printuri a revenit în tendințe, iar ca să nu dai greș dacă alegi să-l porți și nu vrei să creezi o ținută vulgară, venim cu câteva idei interesante, împărtășite de o stilistă din Rusia. 

Anul acesta în colecțiile caselor de modă de top, printre care Roberto Cavalli și Louis Vuitton, s-au regăsit accente în forma printului leopard, semn că nu putem neglija trendul, iar fashionistele și-au completat deja garderoba cu tot felul de accesorii și articole vestimentare. Astfel, dacă decideți să le urmați și voi, atunci venim în ajutor cu câteva sfaturi.

Printul leopard se poate regăsi în mai multe piese din garderobă: încălțăminte, fustă, rochie, pulover, geantă, fular sau trench. Dar, nu recomandăm să le ai pe toate. Acest trend poate dispărea la fel de rapid pe cât a renăscut.

Evitați combinarea acestui print cu alte printuri – doar în cazul în care vă pricepeți foarte bine la acest capitol. Optați pentru culori neutre, simple, deoarece riscați să creați o ținută „greoaie” și lipsită de armonie.

 

Evitați cămășile și bluzele. Vizual acestea „îmbătrânesc” ținuta.

Deși în trecut se recomanda asortarea leopardului cu nuanța de roșu, acum acest truc nu mai este actual. Nu credeți că în ținutele din imagini, gentuța în culori neutre (aici maro) se vede mai armonios decât cele roșii?

 

Stilista mai recomandă să optați pentru culorile de bază cu care să purtați printul leopard. Printre acestea sunt nude, maro, negru, alb și chiar verdele stins.

Sursa: Instagram / Katya_urestylist

Distribuie articolul: