După interviul oferit lui Oprah Winfrey, se pare că mai urmează unul care din nou pune familia regală nu în cea mai bună lumină. Prințul Harry a făcut noi dezvăluiri în podcast-ul lui Dax Shepard. Acesta a vorbit despre mai multe momente complicate din viața sa, care i-au afectat sănătatea mintală. 

Prințul a povestit că soția sa, Meghan Markle, a fost cea care l-a convins să meargă la terapie. Harry a afirmat că a învățat astfel să își asume propria vulnerabilitate, iar despre soția sa a spus că a „putut să vadă imediat că eram rănit”.

„Odată ce am început terapia a fost ca și cum s-ar fi spart o bulă. Mi-am scos inima din ascunziș, am scuturat-o și mi-am zis: „ești într-o poziție privilegiată, nu te mai plânge și nu te mai gândi că vrei ceva diferit. Obține ceva diferit, pentru că altfel nu poți să scapi. Cum vei face aceste lucruri diferit, cum o vei face mândră pe mama ta și îți vei folosi vocea ca să obții schimbare?”, a spus prințul.

Alte declarații destul de interesante ale Prințului Harry privesc relația lui cu familia regală și cu statutul de membru al acesteia. „Se simțea ca și cum ai fi fost în The Truman Show și exponat la grădina zoologică (…) Cea mai mare problemă pentru mine a fost că odată ce ești născut astfel moștenești riscul care vine la pachet, moștenești fiecare element, fără să ai de ales, și din cauza modului în care funcționează presa în UK, ei simt că sunt proprietarii tăi”.

Prințul Harry a povestit și despre decizia de a nu mai avea angajamente regale:

„Ăsta era jobul, nu? Zâmbești și suporți. Aveam puțin peste 20 de ani și îmi spuneam: „nu mai vreau acest job, nu vreau să fiu aici, nu vreau să fac asta. Uită-te doar ce a pățit mama, cum aș putea eu să mă liniștesc, să am o soție și o familie, știind că ce i s-a întâmplat ei se va întâmpla din nou?”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit că vor avea o fetiță: „Ce putem cere mai mult?”. Când se va naște micuța (Video)

Distribuie articolul: