Despre logodna prințului Harry și a lui Meghan Markle s-a aflat acum câteva zile. Viitorii soți au reușit deja să apară într-o fotografie comună, au susținut și un interviu, spunându-și povestea lor de dragoste. Acum, cei doi au fost surprinși în public, desigur, în calitate de cuplu oficial.

Prințul Harry și Meghan au apărut împreună la târgul de caritate Terrence Higgins World AIDS din Londra, eveniment care a fost programat să coincidă cu Ziua Mondială de combatere a SIDA, marcat la data de 1 decembrie. De asemenea, cuplul a interacționat cu cei prezenți și au demonstrat interes ce ține de organizarea evenimentului și activitatea asociației care se ocupă cu acordarea de ajutor celor bolnavi.

Citește și: Primul interviu cu Prințul Harry și logodnica lui Meghan Markle! Știa că EA este aleasa din primul moment în care s-au întâlnit (Video)

 

Fotografii desigur, nu au putut rata această ocazie de a-i poza pe cei care, în curând, vor forma o familie. Meghan și Harry arătau fericiți împreună, iar fanii virtuali au observat schimbarea de stil a viitoarei prințese, care a abandonat ținutele mini în favoarea unor piese vestimentare mult mai feminine.