Luni dimineața, reprezentanții de la Palatul Regal britanic au anunțat în mod oficial logodna, iar mai târziu Meghan Markle și Prințul Harry apăreau pentru prima oară împreună în fața presei, de mână, în calitate de logodnici, în Sunken Gardens, unul dintre locurile preferate ale lui Lady Di. Seara, cei doi îndrăgostiți au vorbit sincer despre povestea lor de dragoste, nuntă și planuri de viitor în cadrul primului lor interviu de cuplu oferit prezentatoarea de la BBC One, Mishal Husain, la Kensington Palace.

Detalii picante despre viața lor de cuplu, cum a fost cererea în căsătorie, povestea inelului de logodnă, prima lor întâlnire și cum a prezentat-o prințul pe iubita sa familiei regale, dar și care sunt planurile de viitor ale celor doi, au dezvăluit câte puțin din toate. Foarte îndrăgostiți și vizibil emoționați, cei doi au stau de mână, au râs și și-au aruncat priviri tandre, completându-se.

Urmând exemplul fratelui mai mare, Prințul William, Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle, au oferit primul interviu în aceeași zi în care și-au anunțat logodna. Se vede clar pe fețele lor că sunt fericiți, mai mult chiar Prințul Harry a mărturisit că „știa că ea este aleasa din primul moment în care s-au întâlnit.” Povestea lor de dragoste datează de mai bine de un an și jumătate, dar acum, că sunt oficial un cuplu în ochii publicului, putem spune că se bucură cu adevărat de momentele frumoase din noul capitol pe care au decis să-l scrie împreună. Și, surprinzător, Prințul Harry este foarte romantic și spontan, deoarece cererea în căsătorie a fost una atipică.

Potrivit cuplului, evenimentul a avut loc la începutul lunii noiembrie la Palatul Kensington:

„Era o noapte frumoasă”, a declarat Meghan pentru BBC. „Frigeam niște carne de pui. A fost o surpriză. A fost atât de dulce și natural și foarte romantic. S-a pus în genunchi. ” Harry a adăugat: „A fost un moment foarte frumos – eram doar noi doi. Cred că am reușit să o surprind.” Meghan a completat cu entuziasm: „Da, de fapt, abia puteam să te las să termini cu cererea! Am spus: „Pot să spun DA acum?” apoi nerăbdătoare a primit inelul de logodnă, o bijuterie cu o semnificație aparte atât pentru Prințul Harry, cât și pentru Meghan.

Au petrecut primele 6 luni din relația lor departe de ochii publicului și chiar dacă stateau la distanță – el la Londra, ea la Toronto, nu treceau niciodată mai mult de două săptămâni fără să se întâlnească. Cum s-au cunoscut? Ei bine, Cupidon a fost un prieten comun al celor doi care le-a făcut cunoștință, iar 3-4 săptămâni mai târziu cei doi plecau în prima vacanță împreună, în Botswana, Africa de Sud, locul în care a început povestea lor.

Când s-au întâlnit pentru prima dată el nu știa nimic despre Meghan Markle actrița, iar ea, crescută în Statele Unite ale Americii, abia vedea importanța unei familii regale:

„Nu m-am uitat niciodată la Suits, nu știam cine este Meghan Markle, dar am fost plăcut surpins când am văzut-o”, a mărturisit prințul, iar logodnica sa a completat: „A fost uimitor, faptul că nu știam nimic despre el și am aflat pe parcurs, prin intermediul lui, un mod autentic și foarte sincer în care l-am cunoscut.”

Având în vedere că relația lor era una la distanță, Meghan și Harry au reușit să facă lucrurile să meargă chiar dacă îi despărțeau mii de kilometri.

„Nu a fost deloc ușor pentru că asta a presupus să călătorim foarte mult”, a spus Meghan. Dar cum este un cuplu format din doi oameni cu background-uri diferite, un cuplu cu eseță nouă la Casa Regală?  Ei bine, Harry o consideră pe viitoarea sa soție încă un membru în marea și fantastica lui familie: „Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de ea a fost o confirmare pentru mine că totul este perfect. Femeia asta frumoasă a intrat în viața mea, eu am intrat în viața ei, iar eu știu că, faptul că este incredibil de bună în ceea ce face este o uriașă eliberare pentru mine pentru că este capabilă să se descurce și cu ceea ce va urma. Suntem o echipă fantastică, știm asta și încercăm să avem un impact pozitiv asupra lucrurilor de care ne pasă.”

Sigur Meghan Markle se va descurca în noul rol, de membru al familiei regale care va putea trasmite mesaje importante, deoarece este un activit convins și se implică în proiectele unor organizații umanitare:

„Cred că este o tranziție destul de mare de la actorie la membru al familiei regale, după cum ai spus și tu (nr. jurnalista), proiectele de caritate sunt foarte importante pentru mine pentru că , din moment ce îți dai seama că ai acces la oameni și le poți vorbi, faptul că ei te ascultă și că tu îi poți influența atrage după sine multe responsabilități, așa că iau totul foarte în serios”.

Cât despre renunțarea la carieră, actrița nu pare foarte melancolică: „Nu o văd ca pe o renunțare, ci mai degrabă ca pe o schimbare, un nou capitol, pe deasupra am jucat în acest serial timp de 7 ani, așa că odată ce am terminat de filmat sezonul 7 am încheiat acest capitol, sunt foarte mândră de ceea ce am făcut acolo, acum este timpul să lucrăm ca o echipă „Cu tine ( nr. Harry) ”.

Dar oare Prințul Harry și aleasa inimii sale își doresc copii? Ei bine, chiar el a deslușit misterul:

„Nu, nu în prezent. Desigur, fiecare lucru la timpul lui. Ne vom întemeia o familie în viitor.” În prezent încă au lucruri de descoperit unul la celălalt, dar și la familiile lor. Iar Meghan se pare că s-a integrat repede în familia regală, ba chiar s-a întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a de câteva ori: „A fost incredibil să am ocazia să o cunosc prin ochii lui Harry, nu doar cu onoarea și respectul pe care îl are față de ea ca monarh, dar cu dragostea pe care i-o poartă ca bunică, aceste lucruri au fost foarte importante pentru mine, așa că atunci când am întâlnit-o știam multe despre ea și am un respect enorm pentru faptul că am petrecut timp cu ea. E o femeie incredibilă”, a spus Meghan despre întâlnirea cu regina.

„Familia lui este primitoare. Am petrecut timp frumos în care ne-am cunoscut, ei m-au făcut să mă simt ca parte din familie, ceea ce a fost foarte special.” Întreaga familia a fost încântată să o cunoască, căci Meghan a fost de multe ori la ceaiuri sau evenimente de familie, interacționând cu Prințul William, cu Kate Middleton, cu viitorul său socru, Prințul Charles, dar și cu bunicii lui Harry, Regina Elisabeta a II-a și soțul său, Filip, Ducele de Edinburgh.

Chiar și inelul de logodnă cu care Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle are o însemnătate aparte pentru el, dar și pentru Meghan:  „Inelul este din aur galben, favoritul ei,  diamantul cel mare este adus din Botswana, pe când celelalte două diamante fac parte din colecția de bijuterii a mamei mele, să fiu sigur că este și ea alături de noi în această călătorie.” Meghan l-a completat pe Prințul Harry:

„Este superb, iar el l-a desenat. Este incredibil.”

Este un omagiu pentru Prințesa Diana că viitoarea soție a fiului său poartă pe deget două dintre pietrele prețioase care i-au apărținut ei:

„Faptul că nu am avut ocazia să o întâlnesc pe mama sa ( nr. Prințul Harry) este atât de important pentru mine să știu că ea este alături de noi în călătoria asta și cred că, faptul că am avut ocazia să-i cunosc pe ceilalți oameni foarte importanți pentru mama lui mă fac să mă simt parte din ea prin intermediul lor, sau prin intermediul lui Harry. Este foarte special să poți avea această alăturare – de unde vii și Botswana, un loc foarte important pentru noi. Este perfect.”

Și Prințul Harry este de aceeași părere că, dacă Diana ar fi trăit, ar fi fost extrem de fericită pentru el:

„Ar fi fost până la stele de bucuroasă, ar fi fost cea mai bună prietenă a lui Meghan. Sunt zile în care îmi lipsește, mi-e dor să fie alături de mine, îmi lipsește că nu pot împărtăși aceste evenimente frumoase cu ea, dar cu inelul și cu ceea ce urmează să se întîmple sunt sigur că este alături de noi.”

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit pentru prima dată în iulie 2016 și au fost surpinși destul de rar împreună, la o nuntă în Jamaica la începutul acestui an, iar la Invictus Games, la sfârșitul lunii septemrbie, Harry și Meghan au fost fotografiați ținându-se de mână. Acum acrița s-a mutat din Toronto, Canada, la Londra, pentru a fi alături de Harry, căci în primăvara lui 2018 cei doi se vor căsători. De asemenea, ea a renunțat la actorie odată cu terminarea sezonului 7 al serialului care a făcut-o celebră, „Suits.”

Vezi și: Prințul Harry și Meghan Markle au marcat prima apariție în calitate de logodnici! Vezi cum arată inelul actriței (Foto)

Distribuie articolul: