După ce în cursul acestei dimineți s-a anunțat, printr-un comunicat oficial, logodna dintre Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle, cei doi au ieșit, în public, pentru prima dată în calitate de logodnici.

Meghan și Harry au ales pentru o asemenea ocazie Gradina Sunken a Palatului Kensington, locul preferat de regretata Prințesă Diana. Zâmbitori, dar și foarte emoționați, Prințul Harry și logodnica sa au pășit, ținându-se de mână, pe aleea Grădinii Sunken, dându-le ocazia fotografilor prezenți de a surprinde primele fotografii cu cuplul logodit.

Au petrecut și câteva minute pe treptele Palatului Kensington, moment propice pentru ca Meghan să le arate curioșilor superbul inel de logodnă, creat – pare-se – din două diamante ce i-au aparținut Prințesei Diana, poziționate în lateral, și unul central din Botswana, „cules” în timpul safari-ului lor din luna septembrie. În plus, inelul e desenat chiar de către Prințul Harry.

Mai mult, la un moment dat, Prințul Harry poate fi auzit spunând „Am știut de la început că ea e aleasa”, făcându-i, astfel, logodnicei sale o adevărată declarație de dragoste publică.

Cât despre ținuta actriței americane, Meghan a îmbrăcat un outfit elegant, conservator, dar nu mai puțin stylish. Ea a asortat o rochie verde-smarald cu o pereche de pantofi nude și cu un trench alb, iar rezultatul este unul de efect!

Sursa