Seara de ieri a fost plină de evenimente. O mulțime de vedete s-au adunat la CFDA Awards, dar show-ul a fost furat de un alt eveniment, Gala Freedom din New York, eveniment dedicat persoanelor implicate în serviciul militar. Prințul Harry și Meghan Markle au fost vedetele evenimentului. 

Amintim că prințul Harry a servit în armată timp de 10 ani de zile. Atenția jurnaliștilor a fost îndreptată către mișcarea îndrăzneață pe care Ducesa a făcut-o alegând o creație impresionantă semnată de Carolina Herrera.

Putem spune că Meghan, în sfârșit, a scăpat de limitele stilistice impuse de casa regală. Ducesa a asortat o brățară moștenită de la Prințesa Diana și o alta de la Cartier. La capitolul coafură și machiaj Meghan a optat pentru un coc și un machiaj de seară elegant.

Recent, prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre termenul „Megxit” (folosit în presă  pentru a descrie renunțarea de către el și soția sa la îndatoririle lor regale) pe care îl consideră unul misogin.

Harry spune că acest cuvânt reprezintă un exemplu de ură: „Unii oameni poate știu asta, iar alții poate nu știu, Megxit este un termen misogin și a fost creat de un trol de pe internet și amplificat de corespondenții regali. Apoi a crescut și a tot crescut în presă.”

Amintim că Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în California, anul trecut, după ce au renunțat la îndatoririle regale pentru a trăi independent.

Harry a spus, anterior, că unul dintre motivele pentru care a plecat din UK a fost tratamentul rasist la care a fost supusă soția sa de presa tabloidă britanică.

Distribuie articolul: