„Visul” lui Meghan Markle și a Prințului Harry de a „cuceri America” se apropie de sfârșit, cei doi primind o lovitură financiară de la Spotify și un refuz din partea galelor de decernare a premiilor cinematografice pentru documentarul apărut pe Netflix.

„Visul” lui Meghan Markle și al Prințului Harry se apropie de sfârșit, cei doi acceptând că viziunea lor de „cucerire a Americii” nu este posibilă.

Cei doi au suferit o serie de lovituri financiare în ultimele săptămâni, seria filmată pentru Netflix nereușind să facă vâlva la care se așteptau.

Documentarul Netflix lansat de cei doi anul trecut a fost respins de Premiile Emmy, conform publicației Express, în ciuda faptului că a doborât unele recorduri de vizionare.

Cuplul se confruntă cu „probleme serioase” și încep să-și piardă visul de a cuceri Statele Unite ale Americii, este de părere un expert.

„Singurul lucru pe care Harry și Meghan îl mai au în prezent sunt titlurile lor regale”

„Imperiul Meghan Markle și Prințul Harry are probleme serioase. Acordul lor cu Spotify a luat sfârșit și, de fapt, au fost criticați de un director executiv de acolo, care i-a numit chiar „escroci”.

Nu este surprinzător că nu am auzit prea multe de la niciunul dintre ei în ultimele luni, deoarece au ajuns niște figuri extrem de nepopulare pe ambele maluri ale Atlanticului.

Visul lor de a cuceri America se apropie de sfârșit”, a spus expertul Nile Gardiner, citat de Daily Star.

Cei doi încă fac tot ce le stă în putință pentru a-și păstra titlurile de Sussex, în ciuda faptului că au renunțat la îndatoririlor din cadrul Familiei Regale, în urmă cu trei ani.

„Singurul lucru pe care Harry și Meghan îl mai au în prezent sunt titlurile lor regale, de care se agață ca pe o plută de salvare. Nu văd nicio cale de întoarcere pentru Harry în ceea ce privește întoarcerea în familia regală”, a mai spus Nile Gardiner.

Distribuie articolul: