De mai bine de un an, Prințul Harry este într-o relație cu Meghan Markle, dar se pare că prințul avea sentimente pentru frumoasa actriță de mai mult timp.

Într-un documentar britanic care dezbate relația Prințului Harry cu Meghan Markle, intitulat When Harry Met Meghan: A Royal Romance, jurnalistul și expertul regal, Katie Nicholl, spune că prințul pusese ochii pe actriță cu mult timp înainte să o cunoască în realitate.

NUP_155345_0910.jpg

„Era îndrăgostit de Rachel Zane (personajul interpretat de Meghan în serialul Suits) cu doi ani înainte să o cunoască pe Meghan. Știu acest lucru de la o prietenă a prințului, care l-a întrebat odată cine ar fi iubita ideală pentru el, iar el a spus: Meghan Markle from Suits“,a spus Katie Nicholl în documentar.

Nicholl a spus că în iulie 2016, Prințul Harry a pus la cale o întâlnire cu Meghan, cu ajutorul unui prieten comun, atunci când a aflat că actrița urma să fie în Londra pentru un meci de tenis al Serenei Williams. „L-a rugat pe Markus(prietenul comun) să aranjeze o oportunitate pentru ca el și Meghan să se întâlnească, iar lucrul acesta s-a întâmplat într-una din camerele private ale Soho House. Erau vreo șapte sau opt persoane acolo așa că era oportunitatea perfectă pentru ca Harry și Meghan să se cunoască într-un cadru informal“.

harry-meghan-1

Ce s-a întâmplat mai departe știm deja cu toții, Prințul Harry și Meghan având recent prima ieșire oficială în public, la Jocurile Invictus, unde, spre satisfacția tuturor, cei doi îndrăgostiți nu s-au mai ferit de gesturile tandre, participanții la eveniment putând să-i vadă pe cei doi ținându-se de mână și chiar sărutându-se.

Prințul-Harry-era-îndrăgostit-de-Meghan-Markle-cu-doi-ani-înainte-de-a-o-cunoaște-

În plus, Meghan a renunțat la rolul din serialul care a făcut-o cunoscută, ceea ce ne face să credem că e deja pregătită să-și urmeze viitorul soț în Anglia și să devină prințesă. Așadar, atât Meghan, cât și William vor trebui să-și ia adio de la… Rachel Zane!

Citește și: Motivul pentru care Prințul Harry nu se va putea căsători la biserca unde a făcut-o fratele său mai mare!

Distribuie articolul: