Prințul Harry a sosit ieri în Marea Britanie, fără soția sa, Meghan Markle. Acesta a fost fotografiat după ce a părăsit aeroportul Heathrow din Londra. 

Ducele de Sussex a revenit în Marea Britanie, pentru prima oară după „Megxit”, pentru a fi alături de familia regală, la funeraliile bunicului său, Ducele de Edinburgh, Prințul Philip.

Citește și: Prima reacție a prințului Harry după decesului bunicului său, prințul Philip

La sosirea pe aeroport, Harry a fost condus de reprezentanții securității până la fosta sa reședință, Kensington Palace, Nottingham Cottage. Meghan Markle nu l-a însoțit pe soțul său ci a rămas în Montecito, Santa Barbara, împreună cu micuțul Archie. Potrivit surselor, medicii i-au recomandat Ducesei de Sussex să evite călătoria.

Deși, perioada de carantină pentru persoanele care intră în Marea Britanie este de zece zile, lui Harry îi este permis să participe la funeraliile Prințului Philip, acesta fiind nepotul ducelui. Marea Britanie are scutiri încorporate pentru membrii familiei regale, pentru ca aceștia să participe la înmormântarea ducelui de Edinburgh. Funeraliile prințului Philip vor avea loc la 17 aprilie, la Capela St. George de la Castelul Windsor, la ora locală 15.00.

Anunțul despre trecerea în neființă a Ducelui de Edinburgh, Prințul Philip, a fost făcut de Palatul Buckingham pe 9 aprilie curent.

Vezi și: Love story: Prințul Philip – marea dragoste a Reginei Elisebeta a II-a. S-au logodit în secret și s-au iubit mai mult de 7 decenii (Video)