Într-un nou interviu, prințul Harry a ridicat subiectul conservării mediului și și-a exprimat îngrijorarea pentru viitorul fiului său Archie, dar și al altor generații. 

Meghan Markle a scris recent un eseu pentru The New York Times, în care a povestit că a suferit un avort spontan în această vară. Meghan a spus că pierderea copilului a fost o lovitură mare și o durere insuportabilă pentru ea și soțul ei. Prințul Harry a rupt tăcerea ieri și a spus într-un interviu acordat pentru WaterBear că își face griji cu privire la viitorul fiului său Archie, în vârstă de un an și jumătate.

„În momentul în care devii tată, totul se schimbă cu adevărat. Începi brusc să înțelegi – ce rost are să aduci o persoană nouă în această lume, dacă, după ce ai împlinit vârsta ta, va trăi pe o planetă aproape moartă? Nu le putem fura viitorul. Nu este scopul pentru care ne aflăm aici”, spuse Harry filosofic, referindu-se la probleme de mediu.

În interviu, Harry a recunoscut, de asemenea, că acesta a fost un an dificil pentru el și Meghan – precum și pentru toți ceilalți. „A fost un an foarte dificil pentru noi toți. Știi, cineva mi-a spus chiar la începutul pandemiei că mama natură ne-a pedepsit pentru comportamentul nostru rău, spunându-ne să stăm doar în casele noastre”, spune Harry.

Aceasta nu este prima dată când Harry se pronunță public pe tema conservării mediului. Mai devreme, el a declarat că el și Meghan nu vor avea mai mult de doi copii, deoarece nu vor să suprapopuleze planeta.

Sursă: glamour.ru