Dacă sunteți fanii emisiunii despre modă și stil, iar pe lângă asta și fanii interpretelor Nicoleta Nucă și Olga Verbițchi, atunci cu siguranță așteptați cu sufletul la gură premiera. Artistele din Republica Moldova, alături de alte șapte celebrități din România, vor lupta pentru trofeul cel mare.

Foarte curând începe „Bravo ai stil! Celebrities” 2, iar pregătirile pentru emisiune sunt în toi. Concurentele au participat recent la o ședință foto, iar câteva dintre ele au făcut dezvăluiri despre ce simt și ce-și doresc de la acest show. Nicoleta Nucă, deși a fost anterior criticată de o jurată, de Raluca Bădulescu, pentru una dintre ținutele sale, a dezvăluit că nu se teme de nimic și speră că îi va convinge pe toți că stilul ei poate fi de neegalat.

„Am așteptări mari de la mine. Vreau să reușesc să ies din zona mea de confort. Cred că proiectul o să mă ajute să scot aceste laturi ale mele pe care lumea încă nu le știe. Stilul perfect pentru mine este acela prin care pot arăta oamenilor cum este personalitatea mea”

Olga Verbițchi, care este cea mai tânără concurentă, a recunoscut că are ceva emoții față de jurați și că îi place mult de Raluca.

„Să ai un stil perfect pentru mine înseamnă să ai un stil al tău, original. Să nu copiezi pe nimeni, să fii creativ și să știi tot timpul să combini detalii în viața ta și în stilul tău care să te reprezinte în așa fel încât oamenii să nu creadă că e prea mult sau prea puțin”.

Alături de Olga Verbițchi și Nicoleta Nucă vor concura Anda Adam, Otniela, Mădălina Pamfile, Ruxi, Sensy, Ioana Filimon și Carmen Negoiță, .

Vezi primele imagini din culisele „Bravo ai stil! Celebrities”.

Citește și: Nicoleta Nucă este prima participantă anunțată pentru noul sezon „Bravo ai Stil! Celebrities” (Foto)

Sursa: Youtube / Bravo, ai stil!