Organizatorii show-ului au anunțat că Nicoleta Nucă și Anda Adam sunt primele participante în sezonul al șaptelea „Bravo ai stil”. Interpretele au acceptat provocarea de a face parte din show-ul care va începe în toamnă, la Kanal D.

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort”

Nicoleta Nucă, originară din Republica Modova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație. Cântăreața nu ezită să facă schimbări radicale de look, este versatilă și încrezătoare, puternică, cu un stil eclectic.

Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.  Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învăța lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor ”, spune Nicoleta Nucă pentru kanald.ro..

Cea de-a doua participantă anunțată este Anda Adam, care se arată la fel de încântată.

Amintim că în sezoanele anterioare, mai multe moldovence și-au încercat norocul de a câștiga trofeul. Printre acestea se numără: Valeria Lungu, Irisha, Sofia Palade, Natalia Porumb, etc.

Foto: Instagram / Bravo ai Stil