Ben Affleck este cunoscut pentru discreţia, dar având în vedere că este într-o relație cu JLo, nu prea mai are parte de discreție sau intimitate, lucru cu care trebuie să se obișnuiască. 

De curând, au avut prima apariţie oficială de când formează iarăşi un cuplu, la Festivalul de Film de la Veneţia. Ben Affleck, psre deliciul publicului a oferit primele declarații despre iubita sa.

„Sunt uluit de ce efect are Jennifer asupra lumii ăsteia. Eu, ca artist, cel mult pot face un film care mişcă lumea. Însă Jennifer a inspirat un număr impresionant de oameni, mai ales pe americani, le-a insuflat valori şi credinţe. E un efect pe care nu mulţi îl au de-a lungul istoriei, eu nu am cunoscut şi de aceea o contemplu, îi sunt alături cu admiraţie şi respect.”

Affleck nu s-a oprit din laude la adresa iubitei sale de origini portoricane: „Femeile de culoare o abordează şi îi spun că ea este un model că se poate reuşi, că poţi fi puternic indiferent de culoare şi origini, că te poţi impune.”

Potrivit Adweek, Lopez se ocupă de un proiect filantropic, care se numeşte Limitless Labs, în parteneriat cu  Goldman Sachs şi programul de susţinere a 10.000 de afaceri mici în programul dedicat antreprenorilor de origine latină.

Nici Jennifer nu se lasă mai prejos. Şi ea are doar cuvinte de laudă pentru iubitul său. După spectaculoasa apariţie împreună la Veneţia, J Lo a scris pe Instagram: „Cât de bine a fost! Vă recomand filmul (Last Duel, primul scenariu scris împreună de Ben şi prietenul său bun Matt Damon). Este fabulos, actorii şi întreaga echipă sunt fantastici!”.

Lopez şi Affleck şi-au reluat relaţia de iubire în luna aprilie, la scurt timp după ce diva s-a despărţit de logodnicul Alex Rodriguez. Cuplul Bennifer a mai fost împreună o dată, s-au logodit în 2002, în 2004 s-au despărţit şi se pare că abia acum au înţeles că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Distribuie articolul: