Brad Pitt și Ben Affleck sunt doi dintre cei mai doriți bărbați din lume. De-a lungul timpului, cei doi au avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femei, dar au avut și o iubită comună. Actrița Gwyneth Paltrow a avut relații cu fiecare dintre ei, iar la ani buni după despărțire a dat verdictul: cine e mai bun în pat?

Relațiile pe care Gwyneth Paltrow le-a avut cu unii dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood au ținut, la vremea respectivă, primele pagini ale tabloidelor. Recent, actrița a fost invitată la podcastul „Call Her Daddy” și a dezvăluit o serie de detalii picante din relațiile cu Brad Pitt și cu Ben Affleck.

Vedeta a început seria dezvăluirilor cu povești light, după care a mărturisit că atât Brad Pitt, cât și Ben Affleck sărută foarte bine. La un moment dat, gazda podcastului, Alexandra Cooper, a pus o întrebare care se afla pe buzele multora: care dintre cei doi actori e mai bun la pat? Actrița a evitat să dea un verdict clar, dar a spus ce i-a plăcut în fiecare relație.

„E tare greu de răspuns la asemenea întrebare… Pentru că, cu Brad a fost o relație din aceea în care a existat o chimie extraordinară între noi, una care se întâmplă atunci când îți întâlnești marea iubire a vieții tale.”, a spus Paltrow.

„Pe când Ben era… excelent din punct de vedere tehnic. Nu-mi vine să cred că fiica mea, Apple, ascultă ce spun eu acum…”, a mai spus vedeta.

În schimb, atunci când a fost întrebată pe cine ar alege în prezent pentru o partidă de amor, dintre Brad Pitt, Ben Affleck și fostul ei soț, Chris Martin, Gwyneth nu a stat pe gânduri și a răspuns: Brad!