Jennifer Lopez, cu un bikini negru superb, arată mai bine la 52 de ani decât la 20. Actrița a lăsat lumea cu gura deschisă cu cea mai recentă poză de vară și un bikini minimalist, dar plin de detalii și lux.

Persistența dă roade și menținerea unui stil de viață sănătos, bazat pe o dietă adecvată și pe o rutină sportivă, are recompensele ei. Acest lucru a fost demonstrat de Jennifer Lopez în cele mai recente fotografii pe care le-a distribuit pe profilurile ei de socializare și unde artista arată bine la cei 52 de ani. Actrița s-a îmbrăcat un bikini negru, perfect de purtat.

Actrița a anunțat în publicația sa că „modul de vară” este „activat” în timp ce joacă într-o ipostază de vară uluitoare lângă o piscină. Acolo se laudă cu o siluetă perfectă, fără un pic de grăsime în plus, cu un bikini care recuperează design-urile relaxate și minimaliste ale anilor șaptezeci cu top cu perdea și chiloți cu legături în lateral.

Bikinul, însă, este plin de detalii care fac diferența. Pentru început, partea din spate a topului ei în formă de T este alcătuită din mai multe bretele care se împletesc pentru a forma o rețea izbitoare, iar bretelele au aplicații aurii care sunt placate cu aur de 24 de carate. O parte din bikini este lucrată manual, își amintește ViX, firma responsabilă.

Numele acestui model este „Lucy”. Topul are un preț de 144,95 euro și merge cu un chiloți cu croială braziliană asortați (Lucy Tie Side Bottom, 125,99 euro) pe care cântăreața o arată în timp ce se întoarce asupra ei, astfel încât să vedem că este grozavă, nu contează în ce unghi o fotografiezi.

Pentru ca rezultatul să fie un zece, Jennifer se cățără pe mulași cu toc nuzi care realizează un efect de „picioare infinite”. Este un model conceput chiar de cântăreața, care îl vinde sub propriul ei brand, JLo Jennifer Lopez. Această „Tamin Sandal” poate fi găsită în prezent pe site-urile din SUA pentru aproximativ 60 USD.

Distribuie articolul: