Dacă există cineva care fură mereu priviri pe covoarele roșii și în street style, atunci este vorba de actrița și interpreta Jennifer Lopez. Pe lângă faptul că această celebritate este o adevărată fashionista, la 52 de ani își menține un corp și un ten de impact. Cum a reușit ea? Vă dezvăluim ce face Jennifer Lopez pentru a rămâne tânără și a rămâne una dintre cele mai atractive vedete din lumea divertismentului. 

Este atentă la expunerea la soare
Unul dintre principalele lucruri pe care Jennifer Lopez le face pentru a-și menține pielea tânără și strălucitoare este să folosească protecție solară în fiecare zi și să evite perioadele lungi de expunere la soare. De asemenea, pe lângă spălatul pe față, folosește seruri și aplică creme de zi și de noapte.

Ea poartă coafuri care îi stilizează chipul
Jennifer Lopez știe bine că coafurile lustruite cu înălțime (sau dimensiune) îi stilizează fața și o întineresc; prin urmare, sunt preferatele ei pentru covorul rosu si street style! Pentru a-și echilibra fața de diamant, ea își lasă aproape întotdeauna fruntea goală.

Manichiura si accesorii la punct
O manichiura bine făcută ia întotdeauna timp, iar Jennifer Lopez este dovada, pentru că de obicei, poartă unghiile făcute, cu nuanțe care îi acceantuează nuanța pielii. Plus la asta, își accesorizează mâinile cu bijuterii și genți la modă. Dacă vrei să reușești și să faci o potrivire perfectă ca ea, cere-i manichiuristei tale unghii semi-pătrate colorate cu semilune aurii. Plus, cumpără o geantă mini din piele maro „Gucci Diana”. Vei fi și tu perfectă!

 

Încercați diferite tipuri de exerciții
Un alt dintre lucrurile pe care Jennifer Lopez le face pentru a rămâne tânără este să facă mult exerciții. Urmați o rutină foarte completă care include diferite tehnici, de la abdomene, plăci și flotări până la box!

 

Alimentația sănătoasă
Fără îndoială, mâncarea este cheia pentru care interpreta melodiei „My Love Don’t Cost a Thing” arată tânără. Din acest motiv, ea optează pentru variante bio precum salate, somon și câteva gustări. „Întotdeauna port gustări sănătoase cu mine, precum fructele și legumele”, a mărturisit Jennifer Lopez unei celebre reviste americane.

Totuși, Jennifer Lopez consumă și proteine, preferatele ei? Pui și porc în stil portorican!

Evitați obiceiurile proaste
Ce mai face Jennifer Lopez pentru a rămâne tânără? „Nu fumez, nu beau alcool sau nu beau cafea niciodată”, a mai dezvăluit actrița într-un interviu recent.

Cu siguranță, această celebritate urmează un stil de viață foarte sănătos, care o ajută să arate uimitor de-a lungul anilor.

Machiaj cu bronz natural
Da, aspectul bronzat este deja o declarație în look-ul de frumusețe al lui Jennifer Lopez, dar secretul ei pentru a o face să pară tânără este că arată natural și se combină cu pielea ei luminoasă. Potrivit mai multor mărturisiri de la specialiști make-up, știm deja că vedeta folosește un bronzant lichid și pudră (ambele în tonuri aurii și nu portocalii), pe lângă faptul că își îngrijește tenul cu o rutină religioasă de îngrijire a pielii.

 

Distribuie articolul: