Ieri, Muzeul Metropolitan de Artă din New York a găzduit unul dintre cele mai grandioase evenimente de modă ale anului- balul Met Gala. Acest eveniment a fost unul mult așteptat de vedete pentru că din cauza coronavirusului, anul trecut nu s-a petrecut, iar vedetele au fost dornice „să strălucească”.

La fel ca multe alte vedete Rihanna și A$AP Rocky au fost foarte așteptați de fanii lor. Cântăreața a apărut pentru prima dată la un eveniment monden în compania iubitului ei, marcând debutul lor în calitate de cuplu.

Cei doi au pozat împreuna și nu și-au ascuns sentimentele tandre. Ei păreau foarte fericiți, zâmbeau, se îmbrățișau și se sărutau.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Met Gala 2021 (@_metgala2021)

Rihanna impresionează mereu cu ținutele inedite la Met Gala și de data aceasta a „ținut” pasul cu aparițiile precedente. Ea a ales o rochie neagră, oversize, Balenciaga, în timp ce iubitul ei a apărut înfășurat într-o plapumă ERL, iar dedesubt era îmbrăcat într-un smoching negru și o cămașă albă.

Rihanna a accesorizat ținuta cu o căciulă, bijuterii masive argintii cu pietre strălucitoare și sandale negre. Ea a optat pentru un machiaj cu accent pe buze, a ales un ruj vișiniu spre negru care s-a asociat perfect cu ținuta ei.

Foto: Instagram/ Met Gala 2021