După o lungă pauză în care Angelina Jolie s-a aflat în regim de autoizolare, aceasta a fost în sfârșit surprinsă de paparazii. Fotografiile în scurt timp au devenit virale, iar mulți dinte internauți susțin că Angelina nu arată prea bine. 

Actrița a organizat o ședință de shopping pentru ea și fiica sa, Vivienne în vârstă de 11 ani. Cele două au fost surprinse în regiunea Los Feliz și se pare că au ieșit din casă pentru a face niște cumpărături pentru animalele lor de companie, așa cum au intrat într-un magazin zoo.

La ieșirea din mașină, ambele și-au pus mănuși și măști de protecție pe care le-au scos la întoarcere. Trebuie să menționăm că Vivienne adoră plimbările cu mama sa și nu ratează nicio ocazie de a merge cu Angelina prin oraș.

Pentru această ieșire actrița a optat pentru o rochie lungă și vaporoasă de vară de culoare albă, o pereche de încălțări beige comode și bijuterii minimaliste. Mulți internauți, la văzul acestor fotografii au remarcat că Jolie nu ar arăta prea bine, tu cum crezi?


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa foto: Dailymail.co.uk