După ce aceştia au anunţat, pe 14 februarie, că vor deveni din nou părinţi, a urmat vestea mai puţin plăcută, că nu vor reveni în sânul familiei regale britanice şi, prin urmare, li se vor retrage toate privilegiile. 

Ei bine, Harry şi Meghan merg înainte şi, astăzi, au avut prima lor apariţie de la momentul anunţării noii sarcini a americancei. Apariţia a fost o înregistrare de 20 de secunde pentru promovarea podcastului lor, Archewell Audio, în cadrul unui eveniment live difuzat pe Spotify.

În acest clip, viitoarea mamă Meghan surprinde prin alegerea ei vestimentară mult mai pretenţioasă, şi anume o rochie brodată, semnată Oscar de la Renta, în valoare de 2.645 lire sterline. Observăm că, deşi se vorbeşte şi de faptul că Regina Elisabeta le-ar fi anulat titlurile regale celor doi, acest lucru nu este real, Harry şi Meghan fiind introduşi şi la evenimentul de astăzi cu apelativul de Duce şi Ducesă de Sussex.

Apariţia celor doi are loc la câteva ore după vestea că interviul incendiar pe care cei doi l-au acordat lui Oprah Winfrey ar putea fi re-editat, iar unele părţi filmate din nou, din cauza nemulţumirilor provocate în cadrul familiei regale, lucru care s-a soldat cu spitalizarea Prinţului Philip.

sursa

Distribuie articolul: