Meghan Markle şi-a surprins admiratorii cu o apariţie impunătoare în timpul unui concert caritabil televizat. Este vorba despre concertul susținut pentru a promova vaccinarea la care prințul Harry a fost prezent fizic și a urcat pe scenă. Chiar dacă Meghan nu l-a putut însoți pe Harry, aceasta a avut o intervenţie înregistrată în curtea reşedinţei lor.

„Soţul meu şi cu mine suntem încântaţi că vom deveni, curând, părinţii unei fetiţe. Este un sentiment minunat pe care îl împărtășim cu milioane de alte familii din întreaga lume”, a spus ducesa în intervenţia sa, în care susţine vaccinarea anti-Covid, astfel încât viaţa tuturor să revină la normal.

Rochia aleasă de Meghan pentru această apariţie face parte din colecţia Carolinei Herrera şi are o valoare de circa 1.390 euro, iar cea mai scumpă piesă din vestimentaţia sa a fost ceasul Cartier care i-a aparţinut, odată, Prinţesei Diana, în valoare de puţin peste 20.000 de euro.

Evenimentul caritabil a fost difuzat sâmbăta trecută de mai multe posturi TV din America, aceasta fiind prima apariţie televizată a lui Meghan Markle de la interviul mult discutat, acordat de ea şi de Harry lui Oprah, în luna martie.

Distribuie articolul: