Un studiu realizat de Oxford Royale a desemnat-o pe Ducesa de Sussex cel mai inteligent membru al casei regale britanice.

Compania educațională Oxford Royale a analizat studiile membrilor familiei regale britanice, luând în calcul rezultatele pe care aceștia le-au obținut și importanța colegiilor și universităților pe care le-au urmat.

Oxford Royale a folosit topul mondial al universităților, QS World University Rankings, care ierarhizează instituțiile de învățământ superior în funcție de reputația și de rezultatele acestora.

Potrivit rezultatelor, Meghan Markle are cea mai bună pregătire academică și cele mai bune rezultate, anunță New York Post.

Ducesa în vârstă de 40 de ani a absolvit Universitatea Northwestern din Illinois (SUA), o instituție de învățământ prestigioasă. Ea a absolvit studii de teatru și de relații internaționale la această universitate clasată pe locul 30 în lume în 2021, conform QS World Rankings.

Ducesa de Cambridge s-a clasat pe locul doi. Kate Middleton (39 de ani) a studiat la colegiul privat Marlborough, unde a obținut trei niveluri A în ultimul an de școală. Ea a obținut nivelul A la matematică și artă și B la engleză.

Prințul William a fost declarat al treilea cel mai inteligent membru al casei regale britanice. El a studiat la aceeași universitate pe care a urmat-o Kate, St. Andrews. Soția lui este considerată mai inteligență pentru că a avut rezultate mai bune la examenele de nivel A. William a obținut un A la geografie, un B la arte și C la biologie în ultimul an de studii.

Top 10 al celor mai inteligenți membri ai familiei regale, realizat de Oxford Royale:

1. Meghan Markle, Universitatea Northwestern

2. Kate Middleton, Universitatea St. Andrews

3. Prințul William, Universitatea St. Andrews

4. Prințesa Eugenie, Universitatea din Newcastle

5. Peter Phillips, Universitatea din Exeter

6. Zara Tindall, Universitatea din Exeter

7. Prințesa Anne, Universitatea din Aberdeen

8. Lady Kitty Spencer, Universitatea Cape Town, European Business School

9. Camilla Parker Bowles, Universitatea SOAS din Londra

10. Prințesa Beatrice, Goldsmiths, Universitatea din Londra

 

Distribuie articolul: