Cele două dive nu încetează să ne uimească prin faptul că arată întotdeauna extraordinar de bine, sunt stilate și se reinventează cu fiecare apariție. Nu avem cum să ne plictisim de ele, mai ales că la petrecerea de Halloween organizată de compania lui George Clooney, Casamigos, au fost fabuloase.

Prietenele Amal Clooney și Cindy Crawford au optat pentru un look extravagant, în stil disco, care le-a prins de minune. Amal (39) i-a adus pe lume pe gemeni Alexander și Ella acum patru luni, iar Cindy (51) are doi copii mari – Kaia ( 16) și Presley (18), dar statutul lor de mame nu le-a împiedicat să aleagă cele mai țipătoare machiaje, coafuri trăsnite și haine extravagante, iar asta le-a făcut să fie în centrul atenției. Au fost de o frumusețe fără cusur, sclipitoare din cap până în picioare și nonconformiste la petrecerea organizată de soții lor – George Clooney și Rande Gerber.

Citește și:  Halloween-ul poate fi și amuzant! Vloggerița Anna Tulgara și specialista în decor Larisa Jitari te învață cum să îți decorezi locuința (Video)

Cindy a fost un personaj care a venit direct din anii ’70, cu bucle retro, un machiaj colorat, rochie în nuanțe de roz, o blană albă și multe accesorii metalice, pe când Amal a fost diva disco într-o salopetă lungă din paiete cu reflexe, cercei mari, ochelari de soare statement și o coafură afro. Este pentru prima dată când o vedem pe avocata de 39 de ani atât de dezinvoltă, chiar dacă apreciem fiecare apariție a sa, scrie okmagazine.ro.

Vezi și: Ortodoxia-pentru că așa trebuie: „Mai grave decât Halloween-ul sunt practicile păgâne infiltrate de preoți, așa cum e găina peste mort”