Ei apar mereu pe sticlă și sunt admirați de multe femei, dar oare soțiile lor frumoase care îi privesc de acasă și îi așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă, nu sunt geloase? Succesul unei relații este încrederea și iubirea sinceră.

Astăzi am selectat câțiva prezentatori pe care îi cunoști și îi admiri cu drag. Îți prezentăm femeile care le sunt alături la bine și la greu și în prezența cărora nu mai sunt vedete, dar bărbați simpli, iubitori și protectori.

Anatol Melnic și Tatiana Melnic 

Cine ar fi crezut că prezentatorul este şi un romantic incurabil. Şi-a cerut soţia în căsătorie, chiar în timp ce aceasta avea ore la facultate, în faţa întregii grupe. Soţia lui Anatol, Tatiana, este model şi a studiat business şi administrarea afacerilor la Universitatea de Stat din Moldova. Au o fetiță superbă, Kamelia.


Vlad Marcoci și Iulia Marcoci

S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și de atunci sunt de nedespărțit. Iulia și Vlad sunt împreună de mai bine de zece ani. Cei doi copii, Ilian și Katinca îi face mai fericiți și mai împliniți.

Gabi Marcu și Cristina Evtodii

Doi jurnaliști și-au unit destinele! Pot fi cuplul perfect, dar și când se contrazic nu cred că cedează ușor. Sunt un cuplu atât de tânăr și frumos. Și-au sărbătorit nunta, nu o dată, dar de două ori. Prima oară în Moldova, iar a doua în Mexic.

Andrei Porubin și Ala Porubin 

Se cunosc de pe vreme când erau studenți, chiar dacă au făcut facultatea de jurnalism, soția prezentatorului a ales o carieră mai puțin obișnuită pentru femei. Ala Porubin este locotenent-colonel şi şef adjunct la Secţia de evidenţă şi documentare a populaţiei, unde activează de 26 de ani:

„Pentru mine Andrei este prieten, iubit, frate, soţ, tată, bunic şi mai puţin vedetă.” , spunea soţia într-un interviu. Cei doi au împreună doi copii: o fată şi un băiat.

Eugen Bulgaru și Mirela Chiriac Bulgaru 

Pe sticlă formează un cuplu tare simpatic cu Lili Lozan, iar în realitate o are pe Mirela. Eugen este foarte discret când vine vorba de familia sa. Totuși am reușit să aflăm că prezentatorul este căsătorit de mai mulți ani cu o frumoasă brunetă la fel de elegantă ca soțul ei.

Vadim Cheptanaru și Ecaterina Covali-Cheptanaru

Pe el îl vedeți zilnic la pupitrul știrilor de la Moldova 1, iar ea este jurnalist de televiziune și specialist în management TV. Încă un cuplu de jurnaliști. Fac parte din aceeași lume, iar asta cu siguranță le aduce un echilibru în familie. Cei doi s-au căsătorit în acest an.

Sursa foto: Facebook.com\ timpul.md

Lista poate continua. Așteptăm sugestii!

Vezi și: Pe ele le vezi în fiecare zi pe ecran, dar iată cine sunt jumătățile jurnalistelor de la noi! (I)