Ele sunt mereu în centrul atenției, iar jumătățile lor stau în spatele camerelor de luat vederi. Chiar dacă cei mai mulți dintre ei nu au nicio legătură cu televiziunea, acestea sunt mereu alături de „vedetele” lor

Astăzi îți prezentăm 10 prezentatoare și jumătatea lor. 

Lilu și Călin Roșca

Lilu este una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste și prezentatoare de la noi. Reușește să aducă zâmbetul pe față cu personalitatea ce debordează de energie. Lilu Ojovan are doua fetițe și este căsătorită cu Călin Roșca, acesta fiind și el un om al televiziunii se înțeleg de minune. Au avut o nuntă ca în povești în anul 2013 în inima codrilor, iar de atunci sunt fericiți și muncesc pentru binele familie lor.

Lili Lozan și Adrian Dașchevici

Ea o superbă prezentatoare, el persoana care nu are nicio legătură cu lumea televiziunii. Adrian a făcut facultatea de drept și este o prezență discretă. Cei doi și-au unit destinele în anul 2014. Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Curchi.

Lorena Bogza și Iurie Nastas

În spatele unei femei puternice precum este jurnalista trebuie să fie un bărbat la fel de hotărât. Iurie Nastas este consilier municipal. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014 și au o fetiță pe nume Daria.

Sorina Obreja și  Ion Cheptene

Prezentatoarea principalului buletin de știri la ProTV îşi împarte timpul supraîncărcat cu televiziunea, fiica şi soţul ei. Dacă pe Sorina Obreja o putem vedea în fiecare seară, atunci pe soţul acesteia foarte rar. Cu el am făcut prima oară cunoştinţă în cadrul unei şedinţe foto pentru o revistă de copii de la noi, în care fiica lor, Emilia, a fost marea vedetă. Ion apare foarte des în pozele de familie adorabile pe care jurnalista le postează pe rețelele sociale.

Tatiana Nastas și Augustin Nastas

Frumoasa prezentatoare s-a căsătorit cu Augustin Nastas în anul 2016. Nașii cuplului au fost Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă, din păcate spre deosebire de finii lor care sunt și astăzi un cuplu fericit, jurnalista și fostul edil al capitalei au divorțat.

Tatiana și Augustin se cunosc de pe vreme când erau adolescenți. Mai târziu au studiat împreună la Brașov, dar s-au întors acasă să își trăiască povestea de iubire.

Suada Karkouki și Valeriu Burcovschi

Pro TV-ul are o nouă prezentatoare. Cu un nume exotic și niște ochi verzi superbi, Suada vă aduce cele mai importante știri ale buletiului de noapte. Proaspăta prezentatoare este căsătorită Valeriu Burcovschi, cei doi se cunoșteau de mici copii, dar s-au reîntâlnit la facultate, acolo și-au dat seama că își doresc o viață împreună.

Inesa Voscoboinic și Dmitri Alexandrovici

Inesa poate fi femeia visurilor oricărui bărbat. Aceasta cunoaște totul despre sport, fiind reporter sportiv, dar și prezentatoare. Inesa s-a căsătorit anul trecut cu Dmitri pe o plajă din Grecia. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești.

Felicia Sîrbu și Eugen Poplinskyi

Felicia Sîrbu s-a căsătorit anul trecut cu Eugen. Evenimentul a avut loc într-un local de lux din Chișinău, la acesta fiind prezenți doar cei mai apropiați oameni. Iar pe 21 septembrie 2016 a devenit pentru prima dată mamă. Jurnalista a născut o fetiță care poartă numele Casandra. Soțul jurnalistei este originar din Odesa și activează în domeniul turismului la o companie ce organizează croaziere.

Rusalina Russu şi Veaceslav Ţurcan

S-au cunoscut pe o rețea de socializare s-au căsătorit și au doi băieței. Prezentatoarea emisiunii „O seară în familie” de la Moldova 1 și-a unit destinul cu Veaceslav acum nouă ani. Acesta este economist.

Olivia Furtună și Timur Efremov

Superba prezentatoare de la Prime s-a căsătorit în anul 2015 cu omul de afaceri Timur Efremov. „Aşa-i dragostea, cred că Cupidon ne-a unit, pentru că este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, este bun, înţelegător, pentru că mă iubeşte, aşa cum mi-am dorit eu”, susținea ea atunci când a spus „DA”.

Revista EA.md le urează multă iubire, răbdare și mulți ani împreună.

Vezi și: Cine este jumătatea din spatele vedetelor de la noi. Rămânem în muzică (II)