Frumoase sunt cuplurile care, peste ani, își demonstrează dragostea la fel de tandru și de frumos, au sclipici în ochi și se ajută reciproc pentru a crește profesional în fiecare zi. Vedeți cine stă în spatele uneor nume foarte cunoscute din lumea muzicală de la noi.

Vezi și: Cine e jumătatea din spatele vedetelor autohtone?

Alla Donțu – producător muzical, regizoare și Sergiu Cumătrenco Jr – fondator YouBesc

Două firi foarte creative, însă care conviețuiesc frumos și armonios deja aproape 10 ani. Au împreună și o fetiță, pe nume Sofia.

Nona Marian și Iurie Ciocan

Iurie Ciocan și Nona Marian sunt mai mult decât o familie. Cuplul manifestă o relație specială între ei, care i-a motivat să crească profesional, iar în paralel să-și păstreze fericirea în căsnicie. Împreună au două fetițe: Sofia și Domnița.

Vitalie Dani și Silvia Dani

Deși pe scenă apare mereu doar Vitalie Dani să știți că undeva în spatele scenei mereu este Silvia, care pune toate detaliile la punct, este muza, dar și ajutorul de nădejde al interpretului. Împreună cresc doi băieți, deja mari, iar artistul a recunoscut de multe ori că toate piesele de dragoste îi sunt dedicate Silviei.

Igor Stribițchi și Olga Busuioc

Sunt de mai bine de 6 ani împreună, compun și cântă și la bucătărie. Ambii continuă frumos gândul și visul pe care și l-au pus împreună când au intrat la Colegiul de Muzică – să crească profesional amândoi – și asta fac zilnic!

Adrian Ursu și Irina Negară

Împreună muncesc, împreună se odihnesc și ambii se susțin reciproc pentru că visele fiecăruia sunt și visele de familie. Adrian și Irina, interpret și creatoare de deserturi și model, cresc împreună o fetiță pe nume Maria-Andreea.

Geta Burlacu și Petru Haruța

Geta Burlacu cântă precum îi dirijează notele trompetei lui Petru Haruța, iar Petru și-a luat angajamentul neoficial de a transmite dragostea pentru acest instrument și lui Sebastian, fiul Getei. Ceva îi unește ți îi ține împreună pe cei doi muzicieni – jazz-ul… și încă ceva.

Aurel Chirtoacă și Daniela Vițu-Chirtoacă

Să fii părinte a trei copii nu este ușor, dar ce te faci dacă mai ai și un artist acasă? pardon – chiar doi! Daniela Chirtoacă Vițu și cântărețul Aurel Chirtoacă se descurcă de minune. Au o familie fericită și chiar dacă au trecut zece ani de când sunt împreună, Aurel încă îi face soțiiei sale declarații de dragoste.

Nicu Țărnă și Cristina Țărnă

Frumoasa familie Țărnă, Nicu de la „Gândul Mâței” și Cristina, adoră să călătorească împreună și marchează frumos momentele însemnate cu roșu în calendarul familiei.

Ne veți spune că mai sunt… Ei bine, vom mai reveni, iar sugestii așteptăm și de la voi, cu mare drag.