Anatolie Melnic și-a câștigat primii bani și primii fani, făcând farse pe seama oamenilor creduli. Chiar dacă acestea erau nostime și sub formă de glumă, Anatolie recunoaște că mulți din ei au rămas ofensați, iar unii cu soarta distrusă. Melnic a încercat să-și ceară iertare, însă fără succes. În cadrul unui podcast Anatolie susține că încearcă să facă cât mai multe fapte bune pentru a-și răscumpăra cumva vina.

Încearcă să facă lumea mai bună, după ce a făcut peste o sută de farse asupra oamenilor. Unuia dintre aceștia, Melnic i-a procurat un bilet la fotbal, dar persoana nu a fost tocmai fericită de întâlnire.

„Sunt vreo doi supărați foarte tare. Este băiatul cu „levîi igroc”… Mi-a zis: eu am încercat să uit de tine, dar tu nu ai idee că mi-ai distrus mie viața… El s-a lăsat de toată cariera de fotbal, el încearcă să uite toată treaba asta, pe el l-au tachinat tare mult”.

O altă familie a fost afectată după farsă precum fiul lor este însărcinat.

„Soția lui și-a dat demisia de la muncă, pentru că o tachinau toți. Ei când se duceau la nunți, stăteau 10-15 minute și se duceau de la nuntă pentru că-i întreba lumea dacă a mai născut Petrică sau nu… Mie nici prin cap nu putea să-mi treacă că așa de mult poate să influențeze o farsă, o prostie făcută de mine. El plângea în fața mea”.

 

Distribuie articolul: