Iubește viața și este una dintre cele mai noi prezențe în televiziunea de la noi, dar care într-un timp relativ scurt a reușit să câștige simpatia a mii de moldoveni, care o urmăresc seară de seară prezentând povești de viață impresionante la postul TV8. Însă puțini sunt cei, care cunosc măcar ceva despre viața privată a simpaticei prezentatoare, care recent s-a căsătorit cu cel care i-a furat inima pentru totdeauna.

Tatiana Granciuc este din Chișinău, iar înainte să prezinte emisiunea „Iubește viața la tv8”, aceasta a fost editor la o revista online pentru femei. Tânăra este convinsă că, odată ce îți dorești ceva în viață și depui efort pentru a-ți realiza visul, acesta nu va întârzia să se întâmple.

Astăzi vă dezvăluim o latură nouă despre Tatiana Granciuc, care este o fire extrem romantică şi sensibilă. Recent, prezentatoarea TV s-a căsătorit cu alesul inimii sale și este soție cu acte în regulă. Iată ce ne-a dezvăluit despre, cea mai importantă zi din viața ei, despre nunta visurilor sale:

„Sunt o romantică incurabilă, astfel ca multe alte fetițe, încă de mică mă visam în rochie albă, protagonista unei nunți regale, la un palat. În viață chiar se întâmplă să primești ceea ce iți dorești, în special dacă depui mult efort, din acest motiv nu încetez niciodată să visez!”

O nuntă ca-n povești pentru doi îndrăgostiți

„Nunta am organizat-o așa cum ne-am imaginat-o amândoi – o petrecere frumoasă, în care să sărbătorim alături de cei dragi cel mai frumos eveniment din viata noastră, a fost într-adevăr nunta visurilor mele.”, a dezvăluit Tatiana.

Vezi filmuleţul nunţii:

Şi ce poate fi mai frumos decât o iubire împlinită?

Sursa video: Facebook.com

Foto: Arhiva personală