Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 decembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Berbec
Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viața ta, mai ales la începutul acestei ultimei luni din an. Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Persoana iubită este avansată într-o nouă funcție. Chiar dacă nu îți dorești asta, îți revine sarcina de a o ajuta să fie încrezătoare cu privire la ceea ce va urma. Week-end-ul acestei săptămâni este rezervat pentru familie.

Taur
Pe parcursul zilelor următoare zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi. Cam aceasta este și dinamica personalității tale. Te gândești tot mai serios să renunți la o parte din lucrurile personale pentru a-i vedea zâmbind pe cei în nevoie. Tot ceea ce faci în perioada care urmează te ajută să dai un nou sens propriei vieți. De fapt, acesta este și obiectivul inconștientului tău.

Gemeni
În zilele care urmează, din cauza stării de oboseală pe care o resimți, devii mai înceată și mai visătoare. Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte în aceste zile te ajută însă să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care este posibil să le iei.

Rac
Lucrurile în plan profesional se așază pe un parcurs linear și nimic din ceea ce vei trăi nu va putea fi contestat din punct de vedere al autenticității. Deși starea de sănătate nu ți-a dat de prea multe ori bătăi de cap, sunt momente în care te vei simți destul de slăbită. Vremea capricioasă are un rol important în declanșarea unei stări interioare destul de agitate. Lasă lucrurile să decurgă de la sine!

Leu
Este posibil ca la începutul săptămânii să resimți la un nivel profund schimbările climatice. Fără să îți dai seama de acest lucru, astrele o să te agite atât de mult încât vei avea nevoie de o pauză de la tot ceea ce vei trăi. Ai în cap ideea obsesivă de a începe să lucrezi la un roman, însă nu știi dacă vei putea face față provocărilor pe care acest lucru le presupune. Cu toate astea, este important să crezi în șansa ta.

Fecioară
Încrederea în sine de altădată pare să se fi estompat destul de mult. Tot ceea ce te doare cel mai tare acum este că nu știi cum vei proceda ca să o recuperezi. Partea financiară prezintă importanță majoră în relația pe care o ai. Ești o femeie independentă din acest punct de vedere și nu îți este pe plac să faci niciun compromis în acest sens. Mai mult decât atât, nu vrei nici măcar să îți justifici acțiunile.

Balanță
Cu fiecare zi care trece, îți dai seama că ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare cu tine. Majoritatea reușitelor de care ai avut parte până în prezent au avut loc atunci când tot ceea ce ai făcut a avut în spate un plan structurat și bine definit.

Scorpion
Perioada următoare este potrivită pentru blocarea tuturor proiectelor la care lucrezi pentru a-ți concentra atenția asupra vieții personale. Soarele face bine cunoscuta sa vizită în casa familiei. Prezența sa va induce o stare de armonie și calm între toți membrii familiei tale. Zilele acestei săptămâni trec fără prea multe evenimente care să te scoată din zona de confort. Ai parte de armonie și echilibru în toate sectoarele vieții tale.

Săgetător
Din cauza unei stări interioare caracterizată de confuzie și agitație, în zilele următoare nu le permiți celor din jur să își susțină punctul de vedere cu privire la alegerile tale. Atunci când te afli în mijlocul unor situații tensionate, ai nevoie de mai multe informații pentru a reuși să găsești rezolvarea cea mai rapidă. Pentru tine, orice pas pe care îl faci este un salt spre atingerea succesului în carieră și de aceea nu îți permiți să dai greș.

Capricorn
Pe parcursul acestor prime zile din decembrie, îți îndrepți atenția către familie şi către prietenii apropiați. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama că sunt cele mai valoroase părți ale vieții tale și acum simți nevoia să le arăți gratitudinea cu privire la acest aspect. La birou se anunță o săptămână destul de liniștită având în vedere faptul că majoritatea proiectelor din acest semestru s-au finalizat.

 

Distribuie articolul: