Au luptat pentru un loc în etapa următoare și l-au primit. Eva Timuș a ajuns în etapa de „Knock-out” la Vocea României, iar prestația de această dată a fost excepțională. Irina Rimeș, antrenoarea cu care ea va merge mai departe, a audiat-o pe tânăra moldoveancă în picioare.

„Chiar îi spuneam lui Andrei, măi, cum arată fata asta, zici că acum a ieșit dintr-o cutie, ca o păpușă. Ești foarte frumoasă, iar piesa asta ți-a ținut registrul acut aproape tot timpul. Așa ciudat și s-a potrivit cumva, nu mă așteptam la alegea asta muzicală. Câți ani ai? (Eva: 16) Ești ilegal de frumoasă!”, a declarat Smiley după evoluția basarabencei noastre.

Andra i-a recomandat Evei să încerce să transmită această emoție și zâmbet și atunci când cântă și să nu fie focusată doar pe tehnica de cântat, la care excelează.

„Prin piesa asta ai vrut să arzi niște etape și să te vedem deja de 30 de ani, Nu fugi de adolescența asta frumoasă”, i-a recomandat Tudor Chirilă.

Cât despre eleva sa, Irina Rimeș, i-a luat apărarea: „Am vrut ceva deosebit pentru ea. Eva e un copil care a muncit enorm. Ea se tot plimbă pe la concursurile astea la care a câștigat și am vrut s-o arăt și altfel”, spune interpreta.

Într-un final, Eva a confirmat faptul că anume ea și-a dorit să meargă pe la concursuri și a fost mereu alegerea ei.

În cadrul Vocea României, Eva Timuș merge mai departe în echipa Irinei Rimeș. Sîmbătă, 1 decembrie, Eva și ceilalți concurenți vor evolua în audițiile LIVE.

Vezi și: Eva Timuș merge mai departe la Vocea României. Prestația tinerei a fost impecabilă (Video)