Vladimir Presnyakov și Kristina Orbakaite nu mai sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Totuși, interpretul în vârstă de 52 de ani încă își mai amintește cu drag despre relația cu Kristina, iar după o perioadă atât de îndelungată, interpretul le-a vorbit internauților despre cauzele despărțirii lor. 

Recent, interpretul rus, Vladimir Presnyakov a fost oaspetele emisiunii TV „Sudiba Cheloveka”, în cadrul acesteia vedeta a vorbit despre diverse momente din viața sa și inclusiv despre relația cu Kristina Orbakaite, care se pare că a fost, totuși, prima mare dragoste a lui Presnyakov. În pofida acestui fapt, se pare că artistul a comis multe greșeli în această relație, despre care la mai bine de 20 de ani după despărțirea de Orbakaite, a vorbit și în fața camerelor de filmat.

„Reiterez, acea perioadă a fost una dintre cele mai frumoase din viața mea. Da, a fost multă durere, dar acea durere nu a fost în zadar! Îi sunt foarte mulțumit kristinei pentru tot ce a fost, pentru fiu”, recunoaște Presnyakov.

În cuplul celor doi, care așa și nu au ajuns să fie soț și soție, în anul 1991 s-a născut un fiu pe nume Nikita. În pofida faptul că celebrii săi părinți nu mai sunt împreună, Nikita menține relații frumoase cu ambii.

Cât despre a cui e vina în această despărțire, Presnyakov recunoaște că îi aparține în totalitate.

„În primul rând am exagerat cu multe. Eram prea tată și prieten… Dacă aș fi fost mai liniștit, mai indiferent, totul ar fi avut o altă întorsătură.

Apoi, nu eram pregătit ca omul cu care ești împreună ar putea alege o altă cale. În viața Kristinei au apărut prieteni noi. Totul s-a întâmplat foarte repede. Totul s-a distrus foarte rapid. Nu-mi răspundea la telefon zile în șir. Era o tragedie pentru mine. Apoi, am început să ne vedem o dată în jumătate de an, nu mai era viață de familie, și… nici eu nu am fost un sfânt.

Doi lideri nu pot fi împreună într-o familie. În această despărțire vina îmi aparține sută la sută. Nu am respectat și nici nu cunoșteam adevărul divin, pe care bărbații ajung să-l învețe la 40-45 de ani”, a mai adăugat acesta.

Cuplul a fost împreună 10 ani. După despărțirea de Presnyakov, Orbakaite a început să se întâlnească cu Ruslan Baysarov, de la care are un fiu de 22 de ani, Deny. Acum, Kristina este căsătorită cu Mikhail Zemtsov, cu care are o fiică,  Klava, în vârstă de opt ani.

Vladimir Presnyakov este de mai bine de 10 ani fericit în căsnicia Natalia Podolskaya. Acum cuplul se pregătește pentru nașterea celui de-al doilea lor copil (au și un fiu de cinci ani, Artemy).

Sursa: Spletnik.ru