La mijlocul lunii septembrie al acestui an Justin Bieber și Haley Baldwin s-au căsătorit după 2 luni de logodnă, iar pe 11 octombrie jurnaliștii au descoperit că vedeta a fost internată într-un spital. 

În anul 2017 Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi, iar în martie 2018 s-a despărțit de Justin, care imediat s-a întors la fosta lui iubita, Haley Baldvin și a cerut-o de soție. Potrivit presei străine cei doi s-ar fi căsătorit deja în secret. Se pare că toate aceste evenimente au avut un impact negativ asupra Selenei. Publicația TMZ scrie că vedeta a fost deja internată de două ori într-un spital pentru a primi consiliere psihologică.

Prietenii Selenei s-au adresat specialiștilor pentru prima dată în luna septembrie și asta pentru că au văzut că artista nu este într-o stare bună. Potrivit presei străine prietenii Selenei au observat că aceasta era foarte tristă și abătută și au decis că este bine să o ducă la centrul Cedar-Sinai, unde ar fi petrecut câteva zile. Istoria s-a repetat recent și interpreta a ajuns din nou în spital însă de această dată a fost indignată și iși dorea să plece din spital cu orice preț. Medicii au fost nevoiți  să o convingă să rămână până atacurile de panică vor trece.

Mai târziu specialiștii de la centru au ajuns la concluzia că Selena are nevoie de ajutor mai specializat și au transferat-o la un spital de psihiatrie, unde Selena se află la moment și trece printr-un tratament specializat.

Citește și: Selena Gomez se retrage de pe Instagram. „Prea puțină bunătate și încurajări”

Distribuie articolul: