Mădălina Lungu, o domniță cochetă de numai 9 ani, a dus faima Republicii Moldova în Balcani. Fetița, coordonată de profesoara de canto Rodica Roșioru, a adus acasă locul I de la un important festival de cântec din Macedonia. Este un premiu internațional al micuței pe care l-a muncit foarte mult, însă Studioul Artistic „Rodica Roșioru” le-a pierdut numărul deja.

„Încă un succes, înregistrat de una din elevele mele! PREMIUL I este o mare bucurie pentru mine, dar și pentru familia Mădălinei. Într-o competiție foarte grea, cu peste 20 de țări participante, Mădălina Lungu, de numai 9 anișori, reușește să aducă Moldova în fruntea topului și să cucerească juriul și publicul de la Concursul Internațional „Tra La La” din Macedonia”, ne-a relatat interpreta și profesoara de canto Rodica Roșioru.

Vedeți mai jos evoluția Mădălinei la acest concurs:

„Suntem foarte fericiți că Mădălina a înregistrat acest succes. În doar un an de când face canto la nivel profesionist. Asta înseamnă că munca ei dă roade, pe lângă talentul pe care îl are, iar noi ca părinți nu putem decât să o felicităm și susținem și mai departe în toate demersurile ei. Mulțumiri deosebite profesoarei Rodica Roșioru”, ne-a declarat Elena Lungu, mama fetiței.

Mădălina Lungu face muzică de aproape un an, alături de profesoara ei de canto, Rodica Roșioru. De mică însă era prima la matinee, la cântat și dansat, foarte implicată în tot ce însemna muzică. Fetița a mai participat la diverse concursuri naționale de interpretare unde s-a învrednicit de premii importante. Primul premiul la un concurs internațional l-a luat tot vara aceasta, la Sibiu – premiul III.